YELİZ YEŞİLMEN CANLI YAYINDA KİME SAPIK DEDİ?

YELİZ YEŞİLMEN CANLI YAYINDA KİME SAPIK DEDİ?

ABONE OL
Aralık 24, 2021 19:29
YELİZ YEŞİLMEN CANLI YAYINDA KİME SAPIK DEDİ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Flash Tv’ de yayınlanan “Seyhan SOYLU ile AL SANA HABER”, Türk televizyonlarının en olaylı, sansasyonlu programı olarak zirveyi kimseye kaptırmıyor. Bugün AL SANA HABER’ de Yeliz Yeşilmen, Özlem Uçar ve Bahar Candan programın konuk yorumcularıydı.

Bugün programın gündem konularından biri Aleyna Tilki ve kendinden 40 yaş büyük Haldun Demirhisar ile olan ilişkisiydi. Haldun Demirhisar adlı iş insanı daha önce de kendinden yaşça çok küçük olan Serenay Sarıkaya ile görüntülenmişti. İlk yorum Bahar Candan’dan geldi ve “Magazinci dostlarımız sonunda Aleyna Tilki’ nin Sugar Daddy’ sini buldular. Ben de merak ediyordum.” diye bir yorumda bulundu. 

Son günlerde sıkça duyduğumuz Sugar daddy, zengin ve yaşlı erkeklerin genç kadınlarla karşılıklı çıkar ilişkisine girmesi sonucu aldıkları sıfattır.

Konuk yorumcu Özlem Uçar ise, canlı yayında telefona bağlanan Nurcan Sabur’ a konuyla ilgili bir soru yöneltti. “Bu beyefendi sanırım 60- 65 yaşlarında. İki hanımefendiyle yakalandı. İkisinin de yaşı çok küçük. Bu adamın kendinden yaşça çok küçük kızlara ilgisi var. Aleyna ile yakalandıktan sonra zafer işareti yapıyor. Reklamını mı yapıyor yakalanıp?”

Nurcan Sabur “Az önce bu konuya dikkat çekmek istedim zaten. Önce polis çağırırım diyerek gazetecileri tehdit ediyor. Sonra da zafer işareti yapıp resim çektiriyor. Bu şu demek, ben amacıma ulaştım. Reklamımı yaptım bu da zafer işareti” dedi.

Araya Seyhan Soylu girdi; “Aleyna’nın ve Serenay’ ın birlikte olup olmadığını bilemeyiz. Bunlar özel şeyler. Aralarındaki yaş farkını da görmüyorum. Bu genç kızlarımız kiminle isterlerse birlikte olsunlar. Ama ben bu ilişkilerin ciddi olmadığını düşünüyorum. Yumuşatarak şunu sorayım istiyorum. Aleyna Tilki geçenlerde Metin Güneş’in oğlu Kadir Güneş ile flört ediyordu. Albümler yapıyordu. Londra’da 1 Milyon Dolarlık albüm yatırımını Kadir Güneş mi yaptı acaba bu beyefendi mi yaptı?” diye sorarken araya Yeliz Yeşilmen girdi ve adeta ateş püskürdü.

Yeliz Yeşilmen, konukların aslında söylemek isteyip de dillendiremedikleri o cümleyi kurdu; “Bence bu gerçekten sapıklık ama yani. Bu kadar küçük yaşta biriyle. Bu cinsel sapkınlıktır. Yanlıştır ve tedavi görmesi gerekir bu tür adamların. Onca kadın dururken kendi çocuğu yaşında biriyle ne işin var? Zaten bu Sugar daddy’ler bu babylerle ne konuşacak ne sohbeti edecek? Altı üstü 10 dakika için bu kadar eziyete değmez.” diyerek ateş püskürdü.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.