YELİZ YEŞİLMEN; DENİZ AKKAYA’ NIN BENDEN VE EŞİMDEN ÖZÜR DİLEMESİ GEREK

  Flash Tv’ de hafta içi her gün saat 15.00 – 17.00 saatleri arasında canlı olarak yayınlanan ve yayınlandığı günden beri gündemden düşmeyen olaylara imza atan, “Seyhan SOYLU ile AL SANA HABER”, farklı kimliklerden oluşan ünlü yorumcuları kadrosuna dahil etmeye devam ediyor.

AL SANA HABER” Programa Başladığı ilk hafta Nihat Doğan, Ebru Polat, Tuğba Ekinci ve Bahar Candan’ı yorumcu olarak seyirci ile buluşturdu. 2. Hafta programa ünlü magazin gazetecileri Nurettin Soydan, Nurcan Sabur, Bilal Özcan, Erol Köse ve Özlem Uçar’ı dahil etmişti. Seyhan Soylu “AL SANA HABER” in kadrosuna her hafta ünlü isimleri dahil etmeye devam ediyor.



Seyhan Soylu, geçtiğimiz hafta “Biz, ‘AL SANA HABER’ de salt magazin yapmıyoruz. Biz Z kuşağı için Olacak O kadar TV’nin yeni versiyonuyuz. Her hafta olduğu gibi büyüyor, daha renkli ve eğlenceli bir program haline geliyoruz. Bu haftada yeni bir ünlü simayı kadromuza dahil ettik. Adını Mehmet Ali Erbil’in sunduğu Çarkıfelek programı ile duyuran Yeliz Yeşilmen’ i programın yorumcu kadrosuna dahil etmek için el sıkıştık ve Yeliz Yeşilmen artık AL SANA HABER’ de yorumcu olarak seyirciyle buluşacak yakın zamanda.” demişti. Yeliz Yeşilmen, evlendikten sonra ekranlara bir süre ara vermiş olsa da Seyhan Soylu ile el sıkışarak “AL SANA HABER” e bomba gibi döndü.

Bugün Yeliz Yeşilmen’ in olduğu yayında, Seyhan Soylu program öncesi Yeşilmen ile olan diyaloğunu anlatırken “Yeliz bana Deniz Akkaya’ yı sordu ‘Ne oldu? O da mı olacak programda? diye ben de dedim ki; ‘Evet programa gelecek, ne var o bizim kardeşimiz.’ O zaman bana “Aaa o zaman o varsa ben gelmem dedi.” derken Yeliz Yeşilmen araya girerek; “Evet geçen hafta konuştuk bu konuları seninle Seyhancığım. Aslında benim Deniz Akkaya ile bir problemim yok ama onun benimle çok ciddi problemi var. Deniz’ in benimle ne problemi varsa o ayrıldığı ya da atıldığı programda benim üstümden yürüdü. Üstümden geldi geçti.” derken Yeliz Yeşilmen’in mahkemelik olduğu konuk yorumcu Erol Köse ise “Ama ne kadar önemli efendim demek ki bir katma değeriniz var ki sizden bahsedilerek bir reyting alınıyor. Bir Yeliz Yeşilmen kolay yetişmiyor bu ülkede.” dedi.


Seyhan Soylu “Aranızda ne husumet var sizin?” diye sorunca Yeşilmen; “Aslında benimle değil ayrıldığım eşimle ilgiliydi. Sosyal medyada atletli bir resmini paylaşmıştım. Deniz o fotoğrafı alıp üstüne alay ederek yazdığı yazı ile başladı her şey. Erol köse de yine bu atletli fotoğrafı alay konusu yaptı. Bununla ilgili sana da dava açtım ama hala kağıt gitmemiş.”

Erol Köse ise “Şimdi günah çıkartalım. Ben Yeliz’i tanıdığımda Kral TV’ de VJ lik yapıyordu. Yıllarca da çalıştığımız değerli bir kardeşim. Benim onu kırmak gibi bir niyetim olur mu? ama o koyduğu fotoğraf çok ironikti. Biraz takılmadan edemedim. Ben de atletli fotoğraf koysam benimle de dalga geçerler. Ama konu Yeliz’in eşiyle benim aramda bambaşka bir yere gitti. Ama o fotoğrafı da sen servis ettin?” diyerek tepki gösterdi. Yeşilmen ise “Ben servis etmedim. Sosyal medyama koydum.” diyerek kendini savunurken Erol Köse; “E sen fotoğrafı koyarsan servis etmiş oluyorsun zaten” dedi.

Yeliz Yeşilmen sözlerine; “Deniz Akkaya’nın benden ve eşimden özür dilemesi gerek. Zaten mahkemeye verildi. Davalar açıldı.” diyerek devam ederken kendisine de dava açtığını öğrenen Erol Köse, ayağa kalkarak Yeliz Yeşilmen’in yanına giderken “Dur ettiyse sorayım da bari geri alsın. O kadar hukukumuz var. Yeliz’im çok severim seni. Kalbini kırdıysam özür dilerim. Çok küçüklükten beri tanırım. Bizim yanımızda büyüdü.” diyerek elini öptü ve AL SANA HABER programında izleyiciler önünde bir barışma daha gerçekleşti.