DOLAR

32,3890

0.21%
EURO

35,0619

-0.09%
ALTIN(gr)

2.325,50

0,27%
BİST 100

%
‘Yöresinden ürünler’ tüketiciyle buluşacak

‘Yöresinden ürünler’ tüketiciyle buluşacak

ABONE OL
Kasım 18, 2021 05:48
‘Yöresinden ürünler’ tüketiciyle buluşacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB olarak yöresel ürün ve coğrafi işaret üreticilerine ve bu ürünlerin ticarileştirilmesine tam destek verdiklerini ifade etti. Hisarcıklıoğlu, şunları söyledi:

“TOBB ve Trendyol Yöresinden Ürünler Programı ile yöresel ve coğrafi işaretli ürünlerin Türkiye’nin dört bir yanına satılması mümkün olacak. Bir sonraki adımımız işbirliğimizi bu ürünlerimizi tüm dünyaya internet aracılığıyla pazarlamak üzere genişletmek. Yöresinden Ürünler Programı kapsamında sunulan komisyon indirimi, mentorluk, reklam ve kargo desteklerinden bütün KOBİ’lerimizi faydalanmaya davet ediyorum.”

Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin de, coğrafi işaretli ürünleri tüm Türkiye ile buluşturduklarını belirterek, şunları söyledi:

“Anadolu illeri Trendyol’dan her geçen gün daha fazla faydalanıyor. 2020’de 42 bine ulaşan üç büyük il dışındaki satıcılarımızın yüzde 93’ü Trendyol sayesinde yeni müşteri gruplarına ulaştıklarını ifade ediyor. Türkiye’nin her yerindeki KOBİ’leri ve esnafı milyonlarca müşteriyle biraraya getirerek sürdürülebilir bölgesel kalkınmayı da destekliyoruz. Bununla birlikte pandemi döneminin zorlu sürecini aşmaları için yerel üreticilerimize de desteğimizi sürdürüyoruz.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.