Zeynep Tokuş sınırları zorladı: Bedenlerimizi esnetmeyiz, zihinlerimizi esnetiriz
  • ALSANA HABER
  • Magazin
  • Zeynep Tokuş sınırları zorladı: Bedenlerimizi esnetmeyiz, zihinlerimizi esnetiriz

Zeynep Tokuş sınırları zorladı: Bedenlerimizi esnetmeyiz, zihinlerimizi esnetiriz

ABONE OL
Kasım 19, 2021 04:48
Zeynep Tokuş sınırları zorladı: Bedenlerimizi esnetmeyiz, zihinlerimizi esnetiriz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1998 yılında katıldığı güzellik yarışmasında tanındıktan sonra oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile boy gösterdiği ‘Deli Yürek’ dizisiyle ünlenen Zeynep Tokuş, artık ekranlardan uzak sakin bir yaşam sürdürüyor.

2011 yılında üniversite aşkı Erdem Yılmaztürk ile evlendikten sonra televizyon dünyasına veda eden Tokuş, kariyerine yoga eğitmeni olarak devam ediyor.

Egzersiz yaptığı anları ve esnek pozisyonları sık sık sosyal medya hesabından yayınlayan Tokuş, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

SINIRLARI ZORLADI

Yogada oldukça zor bir pozisyondaki halini Instagram’dan yayınlayan Zeynep Tokuş, sınırları zorladı. Esnekliğini gözler önüne seren ünlü isim, “Bedenlerimizi esnetmeyiz. Zihinlerimizi esnetiriz, bedenimiz uyum sağlar.” ifadelerini kullandı. Üç çocuk annesi olan Tokuş’un paylaşımı takipçilerinden büyük ilgi gördü.

“HİÇBİR ŞEY ÖYLE BİR GÜNDE OLMUYOR”

Tokuş, geçtiğimiz ay bu süreçte harcadığı çabayı takipçileriyle paylaşmıştı. 44 yaşındaki Zeynep Tokuş, şunları söylemişti: İnanın hiçbir şey öyle bir günde olmuyor… Meyve ağacı misal; emek istiyor, su istiyor, güneş istiyor, budanmak istiyor, her şeyden önemlisi zaman istiyor olgunlaşıp meyve vermek için.

“Nihayetinde bir küçücük tohum her bir meyvesinin içinde de tohum barındıran bir meyve ağacına dönüyor mu dönüyor. Mesela bugüne kadar pratiğimde yüzlerce kez düştüm. Hatta bugün bile kaç kere düştüm bilmiyorum… “

“Ama yeni şeyler denedim ve denemeye devam edeceğim inşallah. Her düşüşüm beni bir başka yere taşıyacak ve ben böyle büyüyeceğim, öğreneceğim gelişeceğim, meyve vereceğim. Yürümeye devam, yolculuğun tadını çıkar.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.