Aziz Yıldırım’ın İddialarını Ret Eden Acun IlıcalI Savunmasını Yaptı
  • ALSANA HABER
  • Gündem
  • Aziz Yıldırım’ın İddialarını Ret Eden Acun IlıcalI Savunmasını Yaptı

Aziz Yıldırım’ın İddialarını Ret Eden Acun IlıcalI Savunmasını Yaptı

ABONE OL
Ağustos 1, 2024 13:57
Aziz Yıldırım’ın İddialarını Ret Eden Acun IlıcalI Savunmasını Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın, Acun Ilıcalı’ya yönelik “Adnan Hocacı” iddiaları nedeniyle Ilıcalı’nın şikâyeti üzerine verdiği ifade gün yüzüne çıktı. Yıldırım, “Adnan Oktar ile ilgili sözlerim, devletin resmi belge ve bilgilerine dayanıyor” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe başkanlık seçimleri sürecinde karşılıklı suçlamalarla başlayan Yıldırım ve Ilıcalı arasındaki tartışma, yargıya taşındı. Yıldırım’ın, Ilıcalı’nın ‘Adnan Oktar Suç Örgütü’ ile bağlantılı olduğunu iddia etmesi üzerine Ilıcalı, yasal yollara başvurdu.

Haziran 2024’te yaptığı bir açıklamanın ardından Ilıcalı’nın şikâyeti üzerine Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda ifade veren Yıldırım, iddialarını devletin resmi belgelerine dayandırdığını belirtti. Sözcü’den Aytunç Erkin’in haberine göre, Yıldırım ifadesinde, “Açıklamalarım, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın 2016’da hazırladığı Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü iddianamesi ve İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan davadaki delillere dayanmaktadır” dedi.

Yıldırım, dilekçesinde iddianameden örnekler vererek, “Somut delil ve aleyhte beyanlara rağmen, Acun Ilıcalı hakkında neden soruşturma kapsamında şüpheli olarak işlem yapılmamıştır?” sorusunu yöneltti.

Kaynak: Cumhuriyet

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r