Zehra Güneş’in Atatürk Sözleri Yeniden Gündemde

Zehra Güneş’in Atatürk Sözleri Yeniden Gündemde

ABONE OL
Ağustos 8, 2024 08:23
Zehra Güneş’in Atatürk Sözleri Yeniden Gündemde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın yıldız oyuncularından Zehra Güneş, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili sözleriyle tekrar gündeme geldi. Paris Olimpiyat Oyunları’nda tarihi bir başarıya imza atan Ay-Yıldızlı kızlarımız, Çin’i mağlup ederek yarı finale yükseldi. Şimdi ise finale çıkarak en az gümüş madalyayı garantilemek için 8 Ağustos Perşembe günü saat 21.00’de İtalya ile karşılaşacaklar.

Ay-Yıldızlı takım, sadece sahadaki başarılarıyla değil, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e olan bağlılıklarını da her fırsatta dile getiriyor. Bu bağlılığı en içten şekilde ifade eden isimlerden biri de Zehra Güneş.

Zehra Güneş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı özel programında NTV’de yayınlanan Zincirleme Reaksiyon programına konuk olmuş ve Atatürk ile ilgili sözleri büyük ilgi görmüştü. Güneş’in çok sayıda etkileşim alan Atatürk paylaşımı ise şöyle:

“Biz Türk Kadınları sadece sporcu olarak değil; ülkemizde yer aldığımız her alanda, her işte ülkemiz için çabalayıp elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Ülkemizin aydınlık yüzü olacak işlere imza atmaya çalışıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kızları olarak belki biz daha fazla öne çıkıyor olabiliriz ama hepimiz çok kıymetli ve çok güzel işler yapıyoruz. O yüzden ‘Ne Mutlu Türküm Diyene!’ sözü galiba benim için ayrıca çok çok değerli. Türk kadınlarının sesinin daha fazla çıktığı zamanlarda bunların başrollerinden biri olmak benim için çok çok gurur verici bir şey. Umarım önümüzdeki yıllarda da daha fazla kürsüde bulunup altın madalyayı kazanırken küçüklerimize ışık olup onların yollarını açabiliriz.”

Kaynak:Yeniçağ

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r