Galatasaray’dan Transfer Açıklaması: Zaha, Köhn ve Aktürkoğlu

Galatasaray’dan Transfer Açıklaması: Zaha, Köhn ve Aktürkoğlu

ABONE OL
Ağustos 14, 2024 11:14
Galatasaray’dan Transfer Açıklaması: Zaha, Köhn ve Aktürkoğlu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, sarı-kırmızılı takımın transfer gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Ergün, Wilfried Zaha, Derrick Köhn ve Kerem Aktürkoğlu’nun transfer durumları hakkında bilgi verdi.

Ergün, Galatasaray’ın yeni sezonda Süper Lig’de şampiyonluk hedeflediğini ve Şampiyonlar Ligi’nde ilerlemek istediklerini belirtti. Transfer sürecinin belirli bir organizasyon içinde gerçekleştiğini ve transferler için bir havuz oluşturulduğunu vurguladı. Ergün, kulüp içinde tek başına transfer kararı almanın mümkün olmadığını ifade etti.

Wilfried Zaha’nın Premier Lig takımlarıyla anıldığına dikkat çeken Ergün, Zaha’nın ayrılma talebinde bulunduğunu ve sürecin devam ettiğini açıkladı. “Eğer görüşmeler istenilen şekilde devam ederse gerekli açıklamalar yapılacaktır,” dedi.

Derrick Köhn hakkında ise resmi bir teklif aldıklarını belirten Ergün, Köhn’ün bu teklifi değerlendirmeme yönünde bir talepte bulunduğunu ve şu anda herhangi bir gelişme olmadığını söyledi.

Kerem Aktürkoğlu ile ilgili olarak Ergün, Kerem’in yurt dışında kariyerine devam etme konusunda daha açık olduğunu ifade etti. İlgiler olduğunu ancak transferin gerçekleşme aşamasında olmadığını belirtti.

Kaynak:Cumhuriyet

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r