Arda Güler Maçta İnanılmaz İşler Yaptı; Ancelotti Öve Öve Bitiremedi
  • ALSANA HABER
  • Gündem
  • Arda Güler Maçta İnanılmaz İşler Yaptı; Ancelotti Öve Öve Bitiremedi

Arda Güler Maçta İnanılmaz İşler Yaptı; Ancelotti Öve Öve Bitiremedi

ABONE OL
Ağustos 1, 2024 13:32
Arda Güler Maçta İnanılmaz İşler Yaptı; Ancelotti Öve Öve Bitiremedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Milan ile oynanan hazırlık maçının ardından milli yıldız Arda Güler hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ancelotti, Arda’nın tarihin en iyi futbolcularından biri olabileceğini belirtti: “Arda Güler tatilde çok iyi çalıştı. Daha güçlü, daha dirençli ve aynı kalitede geldi. Arda gelecekte orta sahada oynarsa tarihin en iyilerinden biri olabilir.”

İtalyan teknik adam, Arda’nın pozisyonu hakkında da yorumda bulundu: “Onun için en iyi pozisyon 10 numara ya da biraz orta saha, solda oynamak onun için iyi değil çünkü sol ayaklı ve sağda daha fazla şut fırsatı bulabilir. Arda için önemli bir sezon olacak, daha büyük bir rolü olacak.”

Real Madrid’in tecrübeli oyuncularından Lucas Vazquez ise Arda’nın geçen sezonunu ve Euro 2024 performansını övdü: “Arda geçen sezonu çok güçlü bir şekilde tamamladı ve harika bir Euro geçirdi. Arda’nın büyük bir potansiyeli, harika bir tutumu ve öğrenme arzusu var ve bu da sahada kendini gösteriyor. Bu sezon ondan kesinlikle harika anlar göreceğiz.”

Milan’ın 1-0 kazandığı hazırlık maçında Real Madrid formasıyla ilk 11’de sahaya çıkan Arda Güler, 45 dakika sahada kaldı. İşte Arda’nın maçtaki istatistikleri:

34 topla buluşma
19/21 pas isabeti
1/3 orta isabeti
1/1 şut isabeti
1/1 çalım
2 top kapma
4/8 ikili mücadele

Kaynak:Cumhuriyet

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r