İsrail Ordusundan TRT Ekibine Saldırı

İsrail Ordusundan TRT Ekibine Saldırı

ABONE OL
Ağustos 19, 2024 08:32
İsrail Ordusundan TRT Ekibine Saldırı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus kentinde “güvenli” olduğunu iddia ettiği bölgede TRT Arabi ekibinin aracını kurşunlarla hedef aldı. TRT Arabi Gazze Muhabiri Sami Berhum, araçlarının üzerinde basın yazısı olmasına rağmen hedef alındıklarını belirtti. Berhum, İsrail askerlerinin kendilerini doğrudan hedef aldığını ve ateşin yaklaşık 15 dakika sürdüğünü ifade etti.

Tepkiler ve Kınamalar:

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İsrail’in saldırısını kınayarak, Berhum ve TRT ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
  • Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, saldırıyı lanetleyerek, İsrail’in bu tür eylemlerinin hesabını vereceğini vurguladı.
  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, saldırının İsrail’in pervasızlığını gözler önüne serdiğini belirterek TRT ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.
  • Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, saldırıyı şiddetle lanetleyerek, İsrail’in Gazze’deki suçlarının gizlenemeyeceğini ifade etti.
  • Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, terörün durması gerektiğini ve uluslararası toplumun harekete geçmesi gerektiğini vurguladı.
  • Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy de saldırıyı kınayarak, Berhum’a acil şifalar ve TRT ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kaynak:Yeniçağ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r