Kamala Harris Yardımcısını Acıkladı Yer Yerdinden Oynadı

Kamala Harris Yardımcısını Acıkladı Yer Yerdinden Oynadı

ABONE OL
Ağustos 8, 2024 08:30
Kamala Harris Yardımcısını Acıkladı Yer Yerdinden Oynadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD’de Demokratların başkan adayı Kamala Harris, Minnesota Valisi Tim Walz’ı başkan yardımcısı olarak açıkladıktan sonra bir gün içinde 36 milyon dolar bağış topladı. Demokrat Parti’nin seçim kampanyası, Harris’in Walz’ı duyurmasının ardından 24 saat içinde partinin bağış sitesine 36 milyon doların aktığını bildirdi. Kampanya yetkilileri, bu yüksek bağış miktarını Demokrat seçmenlerin Walz’ın adaylığından duyduğu coşkunun bir yansıması olarak değerlendirdi.

Harris İlk Günde 81 Milyon Dolar Toplamıştı

ABD medyası, Walz’ın kırsal kesimdeki işçi sınıfı seçmenlerin desteğini kazanmak için yönelmesi beklenen popüler bir vali olduğuna dikkat çekti. Bu bağış miktarının, onun bu özellikleriyle bağlantılı olduğu belirtildi. Harris, başkan adaylığını açıkladıktan sonraki ilk 24 saatte ise kampanyasına 81 milyon dolar bağış toplamıştı ve bu, bir başkan adayının bir günde topladığı en yüksek bağış miktarı olarak kaydedilmişti.

Toplam 310 Milyon Dolar Oldu

Demokrat Parti’nin seçim kampanyasından yapılan açıklamaya göre, sadece temmuz ayında toplanan bağış miktarı toplamda 310 milyon dolara ulaştı.

Kaynak:Yeniçağ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r