MUSTAFA KARABOĞA: GAYRİMENKULDE UZMANLIK VE PANDEMİ SONRASI TRENDLER
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • MUSTAFA KARABOĞA: GAYRİMENKULDE UZMANLIK VE PANDEMİ SONRASI TRENDLER

MUSTAFA KARABOĞA: GAYRİMENKULDE UZMANLIK VE PANDEMİ SONRASI TRENDLER

ABONE OL
Mayıs 29, 2024 10:47
MUSTAFA KARABOĞA: GAYRİMENKULDE UZMANLIK VE PANDEMİ SONRASI TRENDLER
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karaboğa’nın Profesyonel Geçmişi ve Uzmanlık Alanları
İzmir Selçuk doğumlu olan Mustafa Karaboğa, gayrimenkul sektörüne 2023 yılında adım attı. Çeşitli sektörlerdeki deneyimlerinin ardından, REMAX Gayrimenkul’de uzman gayrimenkul danışmanı olarak çalışmaya başladı. Karaboğa, arazi odaklı olmasının yanı sıra konut ve ticari gayrimenkullerde de uzmanlık yapmaktadır. Kurumsal bir firma olan REMAX’ta çalışmaktan gurur duyduğunu belirten Karaboğa, değişen ihtiyaçlar ve trendler doğrultusunda uzmanlık alanını esnek tutmaktadır.

Şirince Gayrimenkul Piyasası ve Yükselen İlgi
Karaboğa, Şirince’nin tarihî ve dinî önemine dikkat çekti. Bu özellikler, bölgeye olan ilgiyi her zaman canlı tutuyor. Şirince, UNESCO’nun da dikkatini çeken bir bölge olması nedeniyle, hem arazi hem de tarihi Rum evleri açısından büyük ilgi görüyor. Karaboğa, bu bölgede hem arazi hem de tarihi evler için çalışmalarını sürdürüyor ve yatırımcıların dikkatini bu özel noktaya çekmeyi hedefliyor.

Pandeminin Getirdiği Değişimler ve Yeni Trendler
Pandeminin etkisiyle, insanların kalabalıklardan uzaklaşıp daha müstakil yaşam alanlarına yönelmesiyle, müstakil ev ve arazi satışlarında artış yaşandı. Ancak son dönemde, daire ve site içi konutlara olan ilgi de artmış durumda. Dairelerin, maliyet avantajları ve sundukları güvenlik gibi nedenlerle daha fazla tercih edildiğini belirten Karaboğa, günün ihtiyaçlarının daireler tarafından daha iyi karşılandığını ifade etti.

Müşteri İlişkileri ve Pazarlama Stratejileri
Müşteri memnuniyetini sağlamada birebir iletişimin önemine vurgu yapan Karaboğa, sosyal medya ve reklam araçlarını kullanmasına rağmen, referansların ve kişisel ilişkilerin daha değerli olduğunu belirtti. Karaboğa, müşterilerle güvene dayalı uzun vadeli ilişkiler kurmanın önemini vurguladı ve kurumsal yapının etik kurallarına sıkı sıkıya bağlı kalarak, bölgedeki etkin çalışmalarını artırdığını söyledi.

Gelecek Planları ve Gayrimenkul Sektöründe Beklenen Değişimler
Karaboğa, gelecekte lüks konut ve ticari gayrimenkul alanındaki çalışmalarını artırmayı planladığını belirtti. Ekonomideki olumlu değişimlerin bu alanlara yansıyacağını düşünüyor. Döviz, altın ve borsa gibi yatırım araçlarının kısa vadede kazanç sağladığını kabul eden Karaboğa, gayrimenkulün her zaman farklı bir yeri olduğunu vurguluyor ve insanları arazi ve konuta yatırım yapmaya teşvik ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r