YOGA EĞİTMENİ NEHİR ÖZDENİZ’İN BAŞARI HİKAYESİ VE GELECEK HEDEFLERİ

YOGA EĞİTMENİ NEHİR ÖZDENİZ’İN BAŞARI HİKAYESİ VE GELECEK HEDEFLERİ

ABONE OL
Mayıs 23, 2024 11:11
YOGA EĞİTMENİ NEHİR ÖZDENİZ’İN BAŞARI HİKAYESİ VE GELECEK HEDEFLERİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL


İstanbul’da yoga eğitmeni olarak çalışan 27 yaşındaki Nehir Özdeniz, yoga tutkusunu bir yaşam biçimine dönüştürerek dikkat çekiyor. Özdeniz, yoga ile tanışmasının üniversite yıllarına dayandığını belirtiyor. Üniversitede kendi çapında yoga yaparak stresle başa çıkmaya çalışan genç eğitmen, daha sonra bir yoga eğitim programına katılarak bu alanda profesyonel bir kariyere adım attı.

Özdeniz’in yoga eğitmenliği yolculuğunda annesinin önemli bir etkisi oldu. Annenin destek ve yönlendirmesi, Özdeniz’i bu alanda daha da ilerlemeye teşvik etti. Kendi ifadesine göre, yoga eğitmenliğinin, ona daha fazla iç huzuru ve memnuniyet getirdiğini dile getiriyor.

Şu anda İstanbul’da bir yoga stüdyosunda dersler veren Özdeniz, aynı zamanda online platformlarda da yoga eğitimi vermeye başladı. Pandemi döneminde online platformların önemi artarken, Özdeniz de bu alana yönelerek daha geniş kitlelere ulaşma fırsatı buldu.

Gelecek hedeflerine yönelik olarak, Özdeniz küçük şehirlerde yoga hizmeti vermek ve uluslararası alanda eğitimler yapmak istiyor. Büyük şehirlerde rekabetin yoğun olduğunu belirten Özdeniz, kendini daha özgür hissedeceği ve daha sakin bir yaşam sürmek istediği yerlere odaklanmayı tercih ediyor.

Özdeniz’in yoga eğitmenliği, sadece fiziksel esneklik ve rahatlama üzerine değil, aynı zamanda psikolojik ve ruhsal dengeyi de hedefliyor. Öğrencileri arasında, yoga ile birlikte iç huzurunu bulan ve stresi azaltanların sayısı her geçen gün artıyor.

Nehir Özdeniz’in hikayesi, gençlerin tutkularını takip ederek kendi başarı hikayelerini yazabileceklerini gösteriyor. Özdeniz, sabır, tutku ve kararlılıkla, yoga eğitmenliği alanında önemli bir başarıya ulaşmış durumda.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r