Sadakatsiz’de Volkan’ın istediği bomba kucağına düştü! Asya ve Aras aşkına ne olacak?
  • ALSANA HABER
  • Magazin
  • Sadakatsiz’de Volkan’ın istediği bomba kucağına düştü! Asya ve Aras aşkına ne olacak?

Sadakatsiz’de Volkan’ın istediği bomba kucağına düştü! Asya ve Aras aşkına ne olacak?

ABONE OL
Kasım 18, 2021 00:00
Sadakatsiz’de Volkan’ın istediği bomba kucağına düştü! Asya ve Aras aşkına ne olacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Sadakatsiz, yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. BBC’nin Bafta Ödüllü dizisi ‘Doctor Foster’dan ülkemize uyarlanan Sadakatsiz’in 38’inci bölümünde; annesinin Aras’la yemekte olmasını kaldıramayan Ali, onu cezalandırmak için Demir’i çağırıp dışarı çıktı. Bara giden Ali ve Demir’in gecesi tatsız bitti.

Gittikleri mekanda kavga eden Ali’yi Asya ve Volkan almaya giderken; Demir’i de annesi Gönül ve babası Haluk Güçlü aldı. Çocuklarıyla iletişim kuramayan ebeveynlerden Asya’nın Ali’nin sözlerine kızarak “Çarpacağım şimdi bir tane” demesi sosyal medyada bir hayli ses getirdi.

Ali’nin yaptıklarına dayanamayan izleyiciler bununla ilgili; “Şu asil kadını ne hale getirdin be Ali”, “Dizinin başından beri en gerçek sahnesi”, “Ali sakinlik abidesi kadını delirttin ya bravo sana” gibi yorumlar yaptı.

Yemekte hatırladığı kadının ardından geçmişiyle ilgili karısı Leyla’dan Kadir’e; İngiltere’de şirketi olmasından Derin’e her detayı hatırlayan Aras, kendisini başkasıymış gibi tanıtan Kadir’e hesap sordu. Aras, henüz kim olduğu bilinmeyen Mehmet Bey’e yaşananları anlatmaması konusunda Kadir’i tembihledi.

Bu arada Derin’den yardım isteyen Leyla ise her yerde kocası Aras’ı araştırmaya başladı. Ancak Aras ve Asya ilişkisinin bozulmasını istemeyen Derin, konuya el attı. Leyla’ya dayısının eski emniyet müdürü olduğunu söyleyen Derin, Aras’ın eşine hastanede de Ceren’e gitmesini söyledi.

Ceren’e de Selçuk’la barışması konusunda yardım edeceğini söyleyen Derin, ona ‘Leyla geldiğinde Aras’ı soracak. Görmedim öyle biri yok’ dersin” dedi. Bu teklifi kabul eden Ceren de odasına gelen Leyla’ya Aras Ateşoğlu diye birinin hiçbir hastaneye kaydı olmadığını söyledi.

Aynı sırada Derya’yı arayan Bahar ise yeni uyandığını ve yatakta kan olduğunu söyledi. Bebeğini kaybetmekten korkan Bahar’ın hastaneye gittiğini duyan Melih, oraya koştu. Bebeğin ve eşinin sağlıklı olduğu haberiyle rahat bir nefes alan Melih, Bahar’a kendisini affetmesini rica etti.

Aras’ın kendisine bahsettiği sarışın kadının ardından yaşadıklarından korkan Asya ise Aras’a tüm geçmişini hatırlayana kadar her şeyi ağırdan almaları gerektiğini söyledi. Kararının arkasında duran Asya, kendini geri çekti.

Oğlu Ali’yi Aras’a karşı doldurmaya devam eden Volkan, bu konuda taktiksel ilerlemeleri gerektiğini söyledi. Akşam için de ailece yiyecekleri bir yemek organize etti. Ali, yemekte babasıyla yaptıkları plan doğrultusunda annesinden özür diledi.

Ailesinin çiftlik evini hatırlayan ve buraya giden Aras, şirket konusunda bilgileri İngiltere’deki elemanından talep ederken; Asya için de bir adım attı. Volkan’ın Asya’ya yakın bir yere taşındığını öğrenen Aras, onu sevdiği kadından uzak durması konusunda bir kez daha uyardı.

Derin’le kahvaltı ederken vakfı duyan Leyla, Aras’ı sormak için oraya gittiğinde vakfın kapısında kocası ve Asya’yı el ele gördü. Tam yanlarına gidecekken Kadir yetişti.

Onu durdurmaya çalışan Kadir’e “Aras benim kocam” diyen Leyla’yı Volkan duydu. Bu konuyu Asya’ya söylemek için can atan ve onların yanına giden Volkan’ın sevinci sosyal medyada gündem oldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.