Survivor Turabi’nin Yarı Çıplak Kadınlarla Verdiği Poz Gündeme Oturdu!
  • ALSANA HABER
  • Magazin
  • Survivor Turabi’nin Yarı Çıplak Kadınlarla Verdiği Poz Gündeme Oturdu!

Survivor Turabi’nin Yarı Çıplak Kadınlarla Verdiği Poz Gündeme Oturdu!

ABONE OL
Kasım 8, 2022 10:48
Survivor Turabi’nin Yarı Çıplak Kadınlarla Verdiği Poz Gündeme Oturdu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin en çok sevilen ve takip edilen yarışma programı Survivor ile popülerleşen eski yarışmacı Turabi Çamkıran, yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor.

Acun Ilıcalı ile olan tartışmasının ardından tekrar Survivor’a katılacağı iddia edilen Turbo Turabi’nin, 3 bikinili kadın ile birlikte ‘İç güzellik’ konulu açıklamasıyla paylaştığı fotoğraf yine kafaları yaktı!

Bakalım Turabi ne paylaşmış, neler söylemiş?

Survivor denildiği zaman akıllara gelen ilk isimlerden birisi olan Turabi Çamkıran’ı mutlaka duymuşsunuzdur.

2014 yılında Yetenek Sizsiniz programı ile başlayan ekran serüvenini 2014, 2015 ve 2018 yıllarında Survivor ile devam ettiren Turabi, Survivor 2014 ve Survivor 2015 All Star programına şampiyon olarak veda etti.

Daha sonra ise Amerika’da yayınlanan The Challenge: War of the Worlds programına katılan ve burada da şampiyon olan Turabi, şimdilerde Acun Ilıcalı ile yaptıkları sözlü tartışmalar ile gündemde.

Önce kavga, gürültü, küfür ve kıyametin serbest olacağı bir yarışma programı düzenleyeceğini ve 10,000,000$ ödül vereceğini açıkladı.

Sonra ise Acun Ilıcalı’nın gönderisine yaptığı yorum ile Ilıcalı’ya tepki gösterdi. O dönem Survivor’a katılacağının sinyalini veren Turabi’ye de Ilıcalı’dan yanıt gecikmemişti.

Survivor ve Acun Ilıcalı bir yana dursun, Turabi zaten gündemden düşmüyor ki! Instagram hesabında yaptığı paylaşımlarla sürekli gündem olmayı başarıyor kendisi…

Bikinili kadın arkadaşları ile birlikte birbirinden seksi pozlar veren Turabi, yine ‘iç güzellik’ açıklamasıyla paylaştığı bu pozlardan biriyle gündeme bomba gibi düştü.

İşte Turabi Çamkıran’ın paylaştığı fotoğraflar 👇

👇

Açıklama o kadar talihsiz, o kadar eril ve beyin yakıcı olmuş ki ne diyelim bilemedik….

Yorumu size bırakıyoruz…

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.