NİHAT DOĞAN’DAN BEYAZ TV’YE ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

NİHAT DOĞAN’DAN BEYAZ TV’YE ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

ABONE OL
Haziran 10, 2022 09:47
NİHAT DOĞAN’DAN BEYAZ TV’YE ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AL SANA HABER programında yorumcu koltuğunda oturan Nihat Doğan, yaz sezonu için Beyaz TV ile el sıkışmış ve Söylemezsem Olmaz programı masasına yorumcu olarak transfer olacağını canlı yayında duyurmuştu.

Ancak Nihat Doğan’ ın, fragman ve tanıtım çekimlerini tamamlamasına rağmen, hafta sonu yayınlanan tanıtım videosunda yer almadığı ve programdan çıkarıldığı öğrenilmişti. Bu konuyla ilgili bir süre sessiz kalan Nihat Doğan, bugün AL SANA HABER masasında ilk defa sessizliğini bozdu ve Beyaz TV ile arasında geçen süreci anlattı.

NİHAT DOĞAN İLK KEZ KONUŞTU. BEYAZ TV’ YE NEDEN GİTMEDİĞİNİ AL SANA HABER’E ANLATTI

Gökay Kalaycıoğlu; “Sana burada bir veda ettik. Sen farklı bir serüvene gitmek üzere bu kapıdan çıktın ama sonrasında bir şeyler oldu. Tadın kaçtı, canın sıkıldı. Ne oldu? Ne yaşadın?” diye sorunca Nihat Doğan, Beyaz TV ile aralarında yaşananları anlattı.

Nihat Doğan; “Sevgili Gökay öncelikle şunu söyleyeyim. Hiç kırgın ve üzgün değilim. Hiç kimsenin koltuğuna ihtiyacım yok. Benim o masada oturmak için başka bir hesabım vardı.  Meselenin özeti şu; Bana teklif geldi. Yani Beyaz TV beni 6-7 aydır istiyordu. Sürekli arıyorlardı. Deniz Akkaya’ nın gittiği dönemlerde de beni aradılar. Seyhan Hanım’ın vermiş olduğu izinle gidip görüştüm. İmza attım, tanıtımı çektik. Rakamda vs. her şeyde anlaştık. Hiçbir sorun yok. Osman Gökçek beyefendi ile de konuştuk mesajlaştık.  Hayırlı olsun dedi.

Derken Cuma günü programın yapımcısı Bilal Özbilge beni aradı. Dedi ki ‘Nihatcığım bir sorun var’ Neymiş sorun dedim. ‘Ya sen TVNET’ e çıkmışsın. Bir programda sana Milletvekilliğine aday olacak mısın? diye soru sormuşlar. Aday olacağım demişsin.’ dedi. Ben de ‘Evet ben 2023’de aday olmayı düşünüyorum’ dedim. Ne için HDP dedi? HDP’de parlamento’ nun içinde meşru ve yasal bir parti dedim” dedi.

Seyhan Soylu bunun üzerine “Ama sen ağzından HDP’ den aday olacağım demedin ki. Bana göre de meşru bir partidir” deyince Nihat Doğan “Demedim zaten HDP’ den aday olabilirim dedim” dedi.  

Nihat Doğan “Neyse Selahattin Demirtaş ile ilgili konuştular. Ben de dedim ki ‘Sayın Demirtaş seni başkan yaptırmayacağız değil de, seni başkan yaptıracağız diye konuşsaydı şu an milli kahraman olmuştu. Videoyu attı bana ‘Bunlar gerçek mi?’ diye. Evet dedim gerçek. Ayrıca bundan daha ağırını ben Al Sana Haber’de de söyledim. Tweetlerim de ortada. Ben Kürdüm dedim. Ben Kürtlüğümü niye inkar edeyim, dedim. Türk de, Çerkez de, Abhaz da benim kardeşim. Bunlar da benim halkım deyince ‘E bunu düzeltmemiz lazım’ dedi. ‘Nasıl düzelteceğiz?’ dedim. Bekle 10 dakika sonra arayacağım dedi. Sonra görüntülü aradı beni. Bana bir mesaj gösterdi. Bunu söylemeni istiyor üst kurul dedi.

NİHAT DOĞAN “ELİME DEĞİL BEYAZ TV, DÜNYA STARLIĞINI VERSELER BEN HALKIMI SATMAM”

Baktım mesaja resmen Kürt halkına hakaret etmemi istiyorlar benden. Kürt halkını şeytanlaştırmamı istiyorlar. Yani bu bir devlet politikası değil, bu tamamen AK Parti’ nin politikasıdır. Devletimiz kalıcıdır, Devletimiz bakidir. Bu bayrak bizim bayrağımızdır. Ama benden ‘HDP teröristtir, Demirtaş teröristtir, vekiller teröristtir. HDP Kürtleri temsil etmiyor, PKK’yı temsil ediyor gibi saçma sapan bana da boyun eğdirme, diz çöktürme, kendi ilkelerimle ters düşme noktasında bir fikir dikte ettiler.

Ben de ağır bir mesaj attım. Kardeşim HDP teröristse senin Devletin bunların vekillerine maaş veriyor mu? Veriyor. Şu an Meclisteler mi? Meclisteler. O zaman sizde teröre yardım ve yataklık yapıyorsunuz? Dedim. Kusura bakmayın dedim, ben kimsenin borazanı olmam. Ben kimsenin kuklası olmam. Kimsenin fikirlerine boyun eğmem. Eğer beni o koltuğa Kürtlere küfür etmiyorum diye oturtmayacaksanız alın masanızı başınıza çalın gibi bir mesaj attım ve programa da çıkmadım. Benimle ilgili bütün konu bu.

NİHAT DOĞAN “BANA KİMSE GELME DEMEDİ, BEN GİTMEDİM”

Ben bu milletin evladıyım. Bu milletin derdiyle dertlenmişim. Bu ülke için 15 Temmuz’da canımı dişime takmışım. Bu kadar bedel ödemişim. Sen bana gelip ‘Nihat Doğan Kürtlere küfür edeceksin. Etmezsen biz seni affetmeyiz’ diyeceksin. Hadi oradan! Hadi oradan! Bana terörist muamelesi yapacaksın. Ben halkımı satmam. Değil Beyaz TV masasını, bir elime dünya starlığını, bir elime Türkiye starlığını verseler ben halkımı satarsam Allah beni her iki cihanda zelil etsin. Bu da işlerine gelmedi. Ben de gidip oturmadım. Kimse bana bu masaya gelme oturma demedi. Ben oturmadım. Oturmam.

Birtakım ambargolar var. Halkı koruduğumuz, zalime boyun eğmediğimiz için. Dün dini yaşadıklarını iddia edip de bugün dini satanlara boyun eğmediğimiz için.

Türkiye’ nin en büyük linç kampanyaları şahsıma yapılmıştır. Dün baktım 2011 yılından bu yana son 11 senede bu kardeşiniz sadece 2 sene çalışmış biliyor musunuz? Sadece 2 sene anneme ekmek götürebilmişim.” derken gözyaşlarına hakim olamadı. Masadan kalkan Seyhan Soylu, Nihat Doğan’ ın yanına giderek ona sarıldı ve teselli etti.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.