ACİL SERVİS HEKİMİ EMİN AMİN YOUSEFİ’NİN İSTANBUL’DA GÖREVİ VE MESLEK ANLAYIŞI!
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • ACİL SERVİS HEKİMİ EMİN AMİN YOUSEFİ’NİN İSTANBUL’DA GÖREVİ VE MESLEK ANLAYIŞI!

ACİL SERVİS HEKİMİ EMİN AMİN YOUSEFİ’NİN İSTANBUL’DA GÖREVİ VE MESLEK ANLAYIŞI!

ABONE OL
Şubat 9, 2024 15:12
ACİL SERVİS HEKİMİ EMİN AMİN YOUSEFİ’NİN İSTANBUL’DA GÖREVİ VE MESLEK ANLAYIŞI!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’un acil servislerinde görev yapan başarılı hekim Emin Amin Yousefi, “ekose konfeksiyon Selin Ceylan ile işkolik programında” konuk oldu. Programda kendi yaşam öyküsünü ve mesleki tecrübelerini paylaşan Dr. Yousefi, izleyicilere mesleğine dair değerli bilgiler aktardı.

Emin Yousefi’nin Kariyer Yolculuğu:
1990 yılında İran’da doğan Emin Yousefi, ilkokul ve ortaokulu İran’da tamamladıktan sonra Türkiye’ye taşındı. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Gaziantep Üniversitesi’nde tıp eğitimini alarak mezun oldu. Nefroloji ve renal transplantasyon bölümünde bir yıl boyunca kat hekimi olarak görev yaptıktan sonra İstanbul’a taşınarak acil servis hekimi olarak mesleğine devam etmektedir.

Acil Servis Hekiminin Görev ve Sorumlulukları:
Programda mesleğiyle ilgili açıklamalarda bulunan Dr. Yousefi, acil servis hekiminin ani sağlık sorunlarına müdahale ederek hastanın genel durumunu kontrol altına alıp ilk tıbbi müdahaleyi gerçekleştirdiğini belirtti. Ayrıca, acil servis ekibinin düzenli çalışmasını koordine etme sorumluluğuna da vurgu yaptı.

Mesleği İçten ve Severek Yapmanın Önemi:
Emin Yousefi, hekimlik mesleğini içten ve severek yapmanın önemine değindi. Hastalara sadece medikal tedavi değil, koruyucu hekimlik ve psikolojik destek de sunmaya çalıştığını belirten Dr. Yousefi, geniş bir bakış açısına sahip olarak hastalara farklı yöntemlerle yardımcı olmaya gayret gösterdiğini ifade etti.

Hekimlik Mesleğinin Zorlukları ve Gelişen Teknolojinin Rolü:
Programda mesleğin zorluklarına da değinen Yousefi, sürekli güncel bilgilerle donanmış olmanın ve hastalara bireysel yaklaşımın önemine vurgu yaptı. Gelişen teknolojinin her nesilde farklı hastalıkları beraberinde getirebileceğine dikkat çeken hekim, sürekli öğrenmeye ve gelişen bilgilere ayak uydurmaya vurgu yaptı.

Hekimlik Mesleğini Seçmek İsteyenlere Tavsiyeler:
Programın sonunda izleyicilere seslenen Emin Yousefi, hekimlik mesleğini seçmek isteyenlere ömür boyu öğrenmeye ve sürekli araştırmaya istekli olmalarını, empati yeteneklerini geliştirmelerini, ve kurallara uyma konusunda azimli olmalarını önerdi.

Emin Amin Yousefi’nin samimi ve bilgilendirici paylaşımlarıyla dolu programı, izleyicilerden olumlu geri dönüşler alarak mesleki deneyimleriyle ilgilenenlere önemli bir kaynak olma niteliği taşıdı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.