ACTION CAPITAL- HR DANIŞMANI TUĞBA ÇAKIL ANLATIYOR

ACTION CAPITAL- HR DANIŞMANI TUĞBA ÇAKIL ANLATIYOR

ABONE OL
Mart 21, 2024 12:01
ACTION CAPITAL- HR DANIŞMANI TUĞBA ÇAKIL ANLATIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İş dünyasının parlayan yıldızlarından biri olan Tuğba Çakıl, Action Capital’ın kurucu ortağı ve aynı zamanda insan kaynakları danışmanı olarak önemli bir rol üstleniyor. Ankara’daki lise eğitiminin ardından İstanbul’a taşınan ve burada lisans ve yüksek lisans eğitimini tamamlayan Çakıl, iş hayatına hızlı bir başlangıç yapmıştır.

Üniversite yıllarında insan kaynakları departmanında çalışmayı hedefleyen Çakıl, bu alanda kendisini geliştirmiş ve iş deneyimini artırmıştır. Yaklaşık 15 yıldır sektörde bulunan Çakıl, kurumsal bir firmada 12 yıl boyunca çalışarak kariyerinde önemli adımlar atmıştır.

Action Capital aracılığıyla finans sektöründeki şirketlerin insan kaynakları departmanlarını güçlendirme ve denetleme hizmetleri veren Çakıl, bu alandaki uzmanlığı ve deneyimiyle dikkat çekmektedir. Başarılı geçmişi ve gelecek hedefleriyle, Tuğba Çakıl iş dünyasında iz bırakmaya devam ediyor.

https://businesschanneldergi.com/business-channel-dergi-146-sayi-cikti/

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.