ADLİ KLİNİK PSİKOLOG GÖZDE SİLİSTİRELİ ANLATIYOR…

ADLİ KLİNİK PSİKOLOG GÖZDE SİLİSTİRELİ ANLATIYOR…

ABONE OL
Şubat 20, 2024 10:03
ADLİ KLİNİK PSİKOLOG GÖZDE SİLİSTİRELİ ANLATIYOR…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul – Adli klinik psikolog Gözde Silistireli, Üsküdar Üniversitesi’nde Psikoloji lisansını tamamladıktan sonra adli psikoloji yüksek lisansını başarıyla bitirmiş ve şu anda özel olarak online terapi hizmeti sunmaktadır. Silistireli, mesleğe olan tutkusunu ve gelecek vizyonunu açıklarken, disiplinler arası çalışma prensibine vurgu yapmaktadır.

Başlangıçta iletişim fakültesinde eğitimine başlayan Silistireli, karakter analizleri ve psikoloji üzerine yoğunlaşarak psikoloji alanına geçiş yapmıştır. Bu kararından hiç pişmanlık duymadığını belirten Silistireli, şu anda verdiği hizmetler arasında ergen ve yetişkinlere yönelik online terapi, travma, kişilik problemleri, depresyon ve cinsel sorunlar gibi konuların öne çıktığını ifade etmektedir. Ayrıca, bilişsel-davranışçı terapi ile dinamik terapi ekollerini uygulamaktadır.

Silistireli’nin mesleğe olan tutkusu ve sürekli öğrenme isteği, onu başarılı kılan önemli özellikler arasında yer almaktadır. Kendi ifadesiyle, disiplinler arası çalışmayı seven biri olarak sürekli öğrenmenin ona haz verdiğini belirtmektedir.

Gelecekteki hedeflerine yönelik konuşan Silistireli, klinik psikolojide online terapiyi yüz yüze terapiye dönüştürmeyi ve adli psikoloji alanında daha aktif rol almayı amaçlamaktadır. Ayrıca, psikologlar için meslek yasasının yürürlüğe girmesini savunmaktadır. Bu yasal düzenleme, bilim dışı uygulamaların önüne geçilmesi ve psikoloji alanında yetkin kişilerin ön plana çıkması konusunda önem taşımaktadır.

Gözde Silistireli’nin mesleğe olan tutkusu ve gelecek vizyonu, psikoloji alanında önemli adımların atılmasına yönelik umut vermektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.