AK Parti Genel Lider Yardımcısı Mustafa Şen, Ahilik Haftası aktifliklerine katıldı
  • ALSANA HABER
  • POLİTİKA
  • AK Parti Genel Lider Yardımcısı Mustafa Şen, Ahilik Haftası aktifliklerine katıldı

AK Parti Genel Lider Yardımcısı Mustafa Şen, Ahilik Haftası aktifliklerine katıldı

ABONE OL
Eylül 19, 2023 00:24
AK Parti Genel Lider Yardımcısı Mustafa Şen, Ahilik Haftası aktifliklerine katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Kırşehir’de bu yıl 36.’sı kutlanan Ahilik Haftası etkinliklerine katıldı, partililerle bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Cacabey Meydanı’nda kitap fuarı ve esnaf gezisinin ardından parti binasına geçti. Şen, yaptığı açıklamada, “Seçimlerin kaybedilmesi bizlere yakışmadı. Geçtiğimiz yerel seçimleri ahilerin kaybetmesi bizlere yakışmadı. Ahiler hiç kaybetmedi. Birinci işimiz ahilerin ayağa kalkmasıdır. Çalışacaklarsa buyursunlar. Şehirlere zerre kadar faydaları yok. Bu şehrin de kaybedecek 5 yılı yoktur” dedi.

Kırşehir’in kaybedecek zamanının olmadığını aktaran Şen, 14 Mayıs seçimlerinde yaşadığı olayı anlattığı açıklamasında, “14 Mayıs akşamı Cumhurbaşkanının yanında durduk ve Cumhurbaşkanının seçimler umurunda değildi. Çünkü kadere inanmıştı bizler kendi kendimizi yerken” dedi.

14 Mayıs seçimlerinde 2. tur için hesaplamalar yaptıklarını anlatan Şen, “Biz kendimizi yesek de Cumhurbaşkanımız kadere iman etmişti. Gece yarısı bizleri topladı ve ertesi günkü MYK toplantısında gündemin 2024 yılı yerel seçimler olduğunu anlattı” ifadelerini kullandı.

İl Başkanı istedi Genel Başkan Yardımcısı saz çaldı

Esnaf gezilerinde saz yapım atölyelerini ziyaret eden Şen, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal’ın istediği parçaları çaldı. Şen, merhum bozlak ustası Neşet Ertaş’ın memleketinde en büyük edebinde susmak olduğunu aktardı. – KIRŞEHİR

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.