ÂLÂ Parti İzmir Vilayet Başkanlığı Kurban Bayramı hasebiyle bayramlaşma merasimi düzenledi
  • ALSANA HABER
  • POLİTİKA
  • ÂLÂ Parti İzmir Vilayet Başkanlığı Kurban Bayramı hasebiyle bayramlaşma merasimi düzenledi

ÂLÂ Parti İzmir Vilayet Başkanlığı Kurban Bayramı hasebiyle bayramlaşma merasimi düzenledi

ABONE OL
Haziran 26, 2023 20:48
ÂLÂ Parti İzmir Vilayet Başkanlığı Kurban Bayramı hasebiyle bayramlaşma merasimi düzenledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenledi. İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, “Birkaç yıl öncesine kadar emeklilerimiz dahi Kurban Bayramı’nda kurbanlarını rahatlıkla keserken bugün geldiğimiz noktada bırakın emeklileri, çalışanlarımız, küçük esnafımız dahi kurbanını kesmekte, kurban ibadetini yerine getirmekte büyük zorluk yaşıyor. Ülkede ekonomik sıkıntı büyük. Gıda enflasyonu dünyada rekor üstüne rekor kırıyor” dedi.

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı’nda bugün yapılan bayramlaşma törenine, İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, İYİ Partili Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran ve partililer katıldı.

“ÇOK CİDDİ BİR EKONOMİK KRİZ VAR”

Bayramlaşma töreninde konuşan Sinan Bezircilioğlu, “Bir bayrama giriyoruz. Gönlümüz neşeli ve umutlu olmak istiyor ama maalesef ülkemizin içinde bulunduğu durum her geçen gün bizi daha da kötümser olmaya ve umutsuzluğa sevk ediyor” diyen Bezircilioğlu, şunları söyledi:

“Hepimiz, Türk milleti olarak kendi çapında dini vecibelerini yerine getiren insanlarız. Birkaç yıl öncesine kadar emeklilerimiz dahi Kurban Bayramı’nda kurbanlarını rahatlıkla keserken bugün geldiğimiz noktada bırakın emeklileri, çalışanlarımız, küçük esnafımız dahi kurbanını kesmekte, kurban ibadetini yerine getirmekte büyük zorluk yaşıyor. Ülkede ekonomik sıkıntı büyük. Gıda enflasyonu dünyada rekor üstüne rekor kırıyor. Bir emekli maaşı, küçükbaş bir kurban etmiyor. Asgari ücrete düzenleme yapılıyor, asgari ücretli çalışanlar memnun değil. Asgari ücreti verecek işverenler ödeyemeyecek duruma gelmişse eğer, bir ülkenin ekonomik ortamında maaşı alan da veren de memnunsuzsa, maaşı alan geçinemiyor ve ödemesi gerekeni ödeyemiyorsa o ülkede gerçekten çok ciddi bir ekonomik kriz var demektir. Biz, bütün bu olumsuzluklar, umutsuzluklar ve ekonomik sıkıntılarla bayramı karşılıyoruz. Umuyorum ki bu sıkıntılar da ekonomik olarak krizler ve çaresizliklerle girdiğimiz son bayram olsun. Biz, bu ülkenin gerçeklerinden haberdarız. Bu konuda işçilerimiz, emekçilerimiz ve emeklilerimiz için mücadelemiz devam edecektir. Biz, bu ülkenin insanı geleceğe daha umutla bakabilsin diye mücadelemize devam edeceğiz.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.