ALİ MURAT EL: ERP İDE YAZILIM’IN KURUCUSU VE BAŞARI HİKAYESİ

ALİ MURAT EL: ERP İDE YAZILIM’IN KURUCUSU VE BAŞARI HİKAYESİ

ABONE OL
Şubat 5, 2024 11:35
ALİ MURAT EL: ERP İDE YAZILIM’IN KURUCUSU VE BAŞARI HİKAYESİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ERP Ide Yazılım’ın kurucusu Ali Murat El, 1993 yılında Aydın’da doğmuş ve yazılım mühendisliği lisans eğitimini Celal Bayar Üniversitesi’nde tamamlamıştır. İş dünyasına ilk adımını bir kurumsal otomotiv firmasında yazılım mühendisi olarak atan El, bu süreçte ERP (Kurumsal Kaynak Planlaması) ile tanışarak yüksek lisans eğitimini de İşletme üzerine Ades Üniversitesi’nde tamamlamıştır.

Daha sonra kendi yazılım firmasını kurma kararı alan Ali Murat El, ERP Ide Yazılım şirketini hayata geçirmiştir. Firma, orta ve büyük ölçekli firmalara ERP sistemleri, küçük ölçekli firmalara ise CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi) veya sektörel özel çözümler sunmaktadır. Gayrimenkul, tekstil, üretim ve imalat gibi sektörlere özel çözümlerle müşterilerine hizmet veren firma, başta Rusya olmak üzere 3 ülkede 20 müşteriye sahiptir.

Ali Murat El, şirketin hedefleri arasında güncel teknolojileri kullanarak dünya genelinde önde gelen bir ERP markası olma vizyonunu belirtmiştir. Genç ve dinamik bir ekibe sahip olduklarını vurgulayan El, projelerin başlangıcında özellikle mimari yapıya önem verdiklerini ve tasarım prensiplerine uygun yazılım geliştirdiklerini belirtmiştir.

Firmanın ismi, Türkiye’de esprili bir şekilde karşılanmış olsa da, yurtdışında ise markaya pozitif bir etki yaratmış ve akılda kalıcılığı artırmıştır. Ali Murat El, gelecek hedeflerinin şirketi dünya genelinde bir marka haline getirmek olduğunu ifade etmiştir. ERP Ide Yazılım, müşterilere sunduğu kaliteli ve özelleştirilmiş çözümleriyle sektördeki yerini sağlamlaştırmaya devam etmektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r