ALPINA INSTITUTE…AYŞE BÖRÇE SONGUÇ ANLATIYOR…

ALPINA INSTITUTE…AYŞE BÖRÇE SONGUÇ ANLATIYOR…

ABONE OL
Mart 29, 2024 12:29
ALPINA INSTITUTE…AYŞE BÖRÇE SONGUÇ ANLATIYOR…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alpina Institute’de ihracat müdürü olarak görev yapan Ayşe Songuç’un zengin iş geçmişi ve başarı dolu kariyeri, iş dünyasında dikkatleri üzerine çekiyor. Terakki Vakfı’nda ilkokulu tamamladıktan sonra Üsküdar Mekan Lisesi’nde eğitimine devam eden Songuç, Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında Türkiye’nin önde gelen alüminyum firmalarından birinde stajyer olarak başladığı kariyerine, okulunu bitirmeden iş hayatına atılarak devam etti.

Çoğ Daroğlu Holding’de iç ve dış satın alma departmanlarında görev aldıktan sonra ihracat ağırlıklı bir kariyer hedefiyle yola çıkan Songuç, sektörün önemli firmalarından biri olan Kursan İlaçları’nda 10 yıl boyunca başarılı bir performans sergiledi. Burada edindiği sektörel tecrübelerle kişisel gelişimine büyük katkı sağlayan Songuç, 2020 yılında Chapa Medikal’in iştiraki olan Hones AŞ’ye geçti.

Heyecan verici bir projenin parçası olma isteğiyle Alpina Institute’ne transfer olan Songuç, bu yeni görevinde de dikkat çekici başarılara imza atmaya devam ediyor. Alpina Institute’nün köklü geçmişi ve geniş yelpazedeki faaliyetleri, Songuç’un mesleki deneyimini ve uzmanlığını daha da pekiştiriyor.

 

Songuç’un kariyerindeki yükselişi ve iş hayatındaki etkileyici performansı, genç iş insanlarına ilham kaynağı olmaya devam ediyor. İhracatın zorlu ancak heyecan verici dünyasında başarıya ulaşmanın anahtarının, tutku ve kararlılık olduğunu vurgulayan Songuç, yeniliklere açık bir bakış açısıyla sektördeki yerini sağlamlaştırıyor.

Alpina Institute’nün küresel arenadaki önemli konumunu daha da güçlendirmeyi hedefleyen Songuç, Türkiye’nin bitkisel tedavi ve fonksiyonel tıp alanındaki potansiyelini dünya çapında tanıtmak için kararlı adımlar atmaya devam ediyor. Önümüzdeki dönemde, Alpina Alpina Institute’nün ve Songuç’un yurt içinde ve yurt dışında gerçekleştireceği çalışmalarla, Türkiye’nin sağlık alanındaki uluslararası etkisi daha da artacak.
 

https://businesschanneldergi.com/business-channel-dergi-151-sayisi-cikti/

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.