• ALSANA HABER
  • POLİTİKA
  • Ankara Büyükşehir Belediyesi, KYK Yurtlarına Başvurup Açıkta Kalan Öğrencilere Misafirhane Hizmeti Sunuyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, KYK Yurtlarına Başvurup Açıkta Kalan Öğrencilere Misafirhane Hizmeti Sunuyor

ABONE OL
Eylül 22, 2023 02:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, KYK yurtlarına başvurup da açıkta kalan üniversite öğrencileriyle ilgili; “Başkent hepimizin yuvası, hoş geldiniz. KYK yurtlarına başvurup da açıkta kalan ihtiyaç sahibi ailelerimizin evlatlarına kapılarımız her zaman açık. 26 Eylül Salı günü saat 23.59’a kadar http://misafirhane.ankara.bel.tr adresinden başvuru yapabilirsiniz” açıklamasını yaptı.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, KYK yurtlarında yer bulamayan öğrencilerin ABB Misafirhanelerinde konaklamak için 26 Eylül saat 23.59’a kadar internet sitesi üzerniden başvuru yapmaları gerektiğini duyurdu. Yavaş’ın bugün yaptığı açıklama şöyle:

“Başkent hepimizin yuvası, hoş geldiniz. KYK yurtlarına başvurup da açıkta kalan ihtiyaç sahibi ailelerimizin evlatlarına kapılarımız her zaman açık. 26 Eylül Salı günü saat 23.59’a kadar http://misafirhane.ankara.bel.tr adresinden başvuru yapabilirsiniz.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.