ASLI TEKSTİL A.Ş. KEMAL YONTAR’IN TEKSTİL SEKTÖRÜNE YÖNELİK DENEYİMLERİ!
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • ASLI TEKSTİL A.Ş. KEMAL YONTAR’IN TEKSTİL SEKTÖRÜNE YÖNELİK DENEYİMLERİ!

ASLI TEKSTİL A.Ş. KEMAL YONTAR’IN TEKSTİL SEKTÖRÜNE YÖNELİK DENEYİMLERİ!

ABONE OL
Şubat 8, 2024 08:30
ASLI TEKSTİL A.Ş. KEMAL YONTAR’IN TEKSTİL SEKTÖRÜNE YÖNELİK DENEYİMLERİ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aslı Tekstil A.Ş.’nin önde gelen tekstil mühendislerinden Kemal Yontar, sektöre dair deneyimlerini ve bakış açısını paylaştı. Yontar, “İşin Aslı” programında katıldığı röportajda sektördeki gelişmeleri ve kariyer yolculuğunu anlattı.

Yontar, 1967 yılında Kayseri’de doğduğunu belirterek, eğitim hayatının Ankara ve İzmir gibi farklı şehirlerde geçtiğini ifade etti. Tekstil mühendisliğine ilgisinin, Türkiye’de bu alanda sınırlı sayıda okulun bulunmasına rağmen sektörün revaçta olmasıyla başladığını vurguladı.

Aslı Tekstil’in örgü kumaş üretimi ve müşteri memnuniyetine verdiği önemi vurgulayan Yontar, firmanın ham kumaşı alıp işleyerek hem iç pazarda hem de yurt dışında müşterilere sunduğunu belirtti. Ayrıca, sektördeki dijitalleşme ve teknolojik gelişmelere uyum sağlamanın önemini vurguladı.

Yontar, gençlere tavsiyelerde bulunurken, yanlış yapmaktan korkmamaları ve sürekli gelişime açık olmaları gerektiğini dile getirdi. Ayrıca, sektörde çalışmak isteyen ya da tekstil mühendisi olmayı hedefleyen bireylerin özellikle sürekli öğrenme ve yeniliklere ayak uydurma becerisine sahip olmaları gerektiğini vurguladı.

Kemal Yontar’ın sektöre dair deneyim dolu söyleşisi, Aslı Tekstil A.Ş.’nin sektördeki önemli konumunu bir kez daha ortaya koydu. Yontar’ın tecrübeleri ve bakış açısı, sektöre yön veren bir perspektif sunmaya devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.