ASTROLOG-YAZAR SEVİL SEVİL İLE AY YENGEÇ BURCUNDA

ASTROLOG-YAZAR SEVİL SEVİL İLE AY YENGEÇ BURCUNDA

ABONE OL
Aralık 29, 2023 13:15
ASTROLOG-YAZAR SEVİL SEVİL İLE AY YENGEÇ BURCUNDA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ay yengeç burcunda dolunay fazında ailemiz, sevdiklerimizle birlikte zaman geçirebilir onlara sürprizler yapabiliriz. Duygusal olarak yoğun enerjiler barındırıyor hissiyatımız kuvvetli olabilir. Erken saatlerde Ay’ın Uranüs’le olumlu açısı olacak gün genelinde hızlı, ani, değişken kararlar ve haberler alabilirsiniz. Maddi manevi şanslar fırsatlarla karşılaşabiliriz.
Gerek iş kariyer olsun gerek özel ilişkilerde hızlı gelişmeler olabilir. Yay burcundaki Mars ile retro halindeki Merkür’ün kavuşumu olacak. Özel ilişkilerde ve iletişimlerde daha dikkatli olunuz. Tartışmalar, yanlış anlaşılmalar olabilir, trafikte ve evde ufak tefek kazalara ve sakarlıklara dikkat ediniz. Ruhsal ve fiziksel olarak biraz zorlanmalar olabilir. Yanılgılara ve kandırılmalara dikkat ediniz. Ay’ın Venüs ve Neptünle güzel etkileşimi olacak dua, tevekkül içinde olabiliriz, sezgilerimiz güçlü olabilir, yaratıcı şeyler yapabiliriz. Bir kitap, şiir yazmak sezgilerinizin ve ruhunuzun en derin duygularıyla muhteşem bir eser çıkartabilirsiniz. Sosyal çevre, sanat, hobi, eğlence, gibi konularda faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.