Atina’da çete hesaplaşmasının akabinde İstanbul’da operasyon: 10 kuşkulu yakalandı
  • ALSANA HABER
  • POLİTİKA
  • Atina’da çete hesaplaşmasının akabinde İstanbul’da operasyon: 10 kuşkulu yakalandı

Atina’da çete hesaplaşmasının akabinde İstanbul’da operasyon: 10 kuşkulu yakalandı

ABONE OL
Eylül 21, 2023 17:36
Atina’da çete hesaplaşmasının akabinde İstanbul’da operasyon: 10 kuşkulu yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yunanistan’ın başkenti Atina yakınlarında çete hesaplaşmasında kırmızı bültenle aranan çete elebaşı Barış Boyun’un 6 adamının öldürülmesinin ardından örgütün misilleme olarak İstanbul’da eylem hazırlığında bulunacağı bilgisi üzerine, İstanbul ve İzmir’de gerçekleştirilen operasyonlarda 10 şüpheli yakalandı.

Yunanistan’ın başkenti Atina yakınlarında 11 Eylül’de meydana gelen ve çete hesaplaşmasına dayandığı iddia edilen olayda hakkında kırmızı bülten kararı bulunan suç örgütü elebaşı Barış Boyun’un elemanı 6 Türk öldürülmüştü. Kanlı hesaplaşmayla ilgili hem Türkiye’de hem de Yunanistan’da soruşturmalar sürerken, olaya ilişkin yeni detaylara ulaşılmaya devam ediliyor.

İstanbul’da misilleme olarak eylem hazırlığında oldukları belirlendi

Barış Boyun çetesinin İstanbul’da misilleme olarak eylem hazırlığında bulunacağı belirlendi. Buna yönelik 19 Eylül tarihinde İstanbul ve İzmir’de belirlenen adreslere yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 10 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda ise 4 adet ruhsatsız tabanca, 85 adet fişek, 6 gram uyuşturucu madde, yaklaşık 430 bin lira para ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerine devam edildiği öğrenildi. – İSTANBUL

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.