AVUKAT ARZU YALÇIN KARLIDAĞ: HUKUK, TİCARET VE SOSYAL SORUMLULUKTA BAŞARIYA ULAŞIYOR
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • AVUKAT ARZU YALÇIN KARLIDAĞ: HUKUK, TİCARET VE SOSYAL SORUMLULUKTA BAŞARIYA ULAŞIYOR

AVUKAT ARZU YALÇIN KARLIDAĞ: HUKUK, TİCARET VE SOSYAL SORUMLULUKTA BAŞARIYA ULAŞIYOR

ABONE OL
Şubat 7, 2024 08:05
AVUKAT ARZU YALÇIN KARLIDAĞ: HUKUK, TİCARET VE SOSYAL SORUMLULUKTA BAŞARIYA ULAŞIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Arzu Yalçın Karlıdağ, Ceyhan’da doğup büyüdükten sonra maddi sıkıntılar nedeniyle Ceyhan Meslek Yüksekokulu’nda eğitim aldı. Ancak hukukla ilgili hayalini gerçekleştirmek için kendi biriktirdiği parayla İstanbul’a gelerek Marmara Üniversitesi’nde hukuk eğitimine devam etti.

Garanti Bankası’nda 3 yıl çalıştıktan sonra serbest avukatlık kariyerine atılan Karlıdağ, özellikle sağlık sektöründeki davalara odaklandı ve Şafak Hastaneler Grubu’nda avukatlık görevini üstlendi.

Mesleğinin yanı sıra ticarete olan ilgisiyle dikkat çeken Arzu Yalçın Karlıdağ, tekstil firması kurarak ticaret hayatına atıldı. Ayrıca, ailesinden gelen taş kadayıf ustalığını devam ettiriyor ve Güngören ilçesinde açmayı planladığı “Sahih Kitap Kafe” ile kültürel bir mekan oluşturmayı hedefliyor.

Sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veren Karlıdağ, öğrencilere burs vererek eğitimlerine destek oluyor. Ayrıca, çevresel projelerle ilgilenerek bahçesinde ağaç dikimi gibi çevre dostu faaliyetlere katkı sağlıyor.

Gelecek hedefleri arasında sosyal projelere daha fazla katkıda bulunmak ve gençlere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak bulunuyor. Arzu Yalçın Karlıdağ, mesleğin gerektirdiği bilgiye ek olarak sosyal sorumluluk ve ticaret alanında yaptığı faaliyetlerle başarı dolu bir kariyere sahip olduğunu vurguluyor.

Röportajın sonunda, gençlere seslenen Karlıdağ, sosyal medya kullanımına dikkat çekerek, gençlerin kitap okuma alışkanlığını sürdürmelerini ve farklı becerilere sahip olmalarını öneriyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.