AVUKAT GAMZE DEMİR ÖZ HUKUK VE DANIŞMANLIK FİRMASINI TANITTI!

AVUKAT GAMZE DEMİR ÖZ HUKUK VE DANIŞMANLIK FİRMASINI TANITTI!

ABONE OL
Şubat 8, 2024 11:07
AVUKAT GAMZE DEMİR ÖZ HUKUK VE DANIŞMANLIK FİRMASINI TANITTI!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugün, işin uzmanıyla işin aslını konuştuğumuz “Hidayet Erdem İşin Aslı” programında önemli bir konuk vardı: Avukat Gamze Demiröz. Kendisi, Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra İzmir’de staj yapmış ve 2022’de kendi hukuk ve danışmanlık firmasını kurmuştur.

Demiröz, programa katılarak iş hayatı ve hukuk alanındaki deneyimlerini dinleyicilerle paylaştı. Kendisi, çocukluğundan beri avukat olma hayali kurmuş, ailesinde bu alanda örnek biri olmamasına rağmen kararlılıkla bu yola girmiştir.

Firma olarak geniş bir hizmet yelpazesine sahip olan Gamze Demiröz Hukuk ve Danışmanlık, özellikle ceza hukuku konusunda uzmanlaşmıştır. Demiröz, müvekkillerle olan iletişimin önemine vurgu yaparak zaman ve güven unsurunun hukuki süreçlerde ne denli kritik olduğunu dile getirdi.

Bunun yanı sıra, programda bilişim suçlarına ve dolandırıcılık konularına da değinen Demiröz, mevcut yasal düzenlemelerin yetersizliğine dikkat çekti ve bu alanda yapılması gereken düzenlemeler olduğunu vurguladı.

Avukat Gamze Demiröz’ün, hukuk ve danışmanlık alanındaki tecrübeleri ve mesleğe bakış açısı izleyicilere önemli bir bilgi kaynağı sağladı. Demiröz’ün çabalarıyla, hukuki süreçlerde doğru adımlar atarak adaletin sağlanması ve müvekkillerin haklarının korunması hedeflenmektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.