AYŞENUR ŞERİKOĞLU: PLASTİK REKONSTRÜKTİF VE ESTETİK CERRAHİ ÜZERİNE AYDINLATIYOR!
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • AYŞENUR ŞERİKOĞLU: PLASTİK REKONSTRÜKTİF VE ESTETİK CERRAHİ ÜZERİNE AYDINLATIYOR!

AYŞENUR ŞERİKOĞLU: PLASTİK REKONSTRÜKTİF VE ESTETİK CERRAHİ ÜZERİNE AYDINLATIYOR!

ABONE OL
Şubat 8, 2024 15:33
AYŞENUR ŞERİKOĞLU: PLASTİK REKONSTRÜKTİF VE ESTETİK CERRAHİ ÜZERİNE AYDINLATIYOR!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin dış Channel Türk TV ekranlarında yayınlanan bir söyleşi programında, plastik rekonstrüktif ve estetik cerrah Ayşenur Şerikoğlu, cerrahi pratikleri ve estetik cerrahinin toplumdaki algısını ele aldı.

Söyleşinin başında, Şerikoğlu’nun vurguladığı önemli noktalardan biri, kadınların güçlenmesi ve idealist cerrahlar olarak nitelenen hekimlerin topluma sağladığı değer oldu. Atatürk’ün Türk kadınına yönelik vizyonunu paylaşan Şerikoğlu, kadınların eğitimli, donanımlı ve yönetici olmalarının önemine vurgu yaptı.

Plastik cerrahiye odaklanan bölümde, Şerikoğlu, alanın geniş kapsamını ve farklı dallarını anlattı. Plastik rekonstrüktif cerrahinin, vücuttaki yapısal bozuklukları düzeltme ve işlevi yeniden oluşturma amacını taşıdığını belirtti. Estetik cerrahinin ise sadece görünümü değil, fonksiyonu da iyileştirmeyi hedeflediğini vurguladı.

Özellikle estetik cerrahide, lisanslı ürünlerin kullanımı ve yasal düzenlemelere uyumun önemine değinen Şerikoğlu, usulsüz uygulamalardan kaçınılması gerektiğine dikkat çekti.

Söyleşi, Şerikoğlu’nun plastik cerrahiye dair geniş bilgi birikimi ve topluma sağladığı aydınlatıcı bakış açısıyla izleyicilerden olumlu tepkiler aldı. Ayşenur Şerikoğlu’nun bu değerli paylaşımları, plastik cerrahi alanında farkındalığı artırmaya yönelik bir adım olarak değerlendiriliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.