Bahçeli’den erken seçim iddialarına tek cümlelik yanıt

Bahçeli’den erken seçim iddialarına tek cümlelik yanıt

ABONE OL
Kasım 8, 2022 10:24
Bahçeli’den erken seçim iddialarına tek cümlelik yanıt
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erken seçim iddiaları gündemden düşmüyor. Hal böyleyken gözler de daha önce yaptığı açıklamalarla Türkiye’yi erken seçime götüren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli‘ye çevrilmiş durumda…

Parti grubunda yaptığı konuşmada konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapmayan Bahçeli, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kalabalık bir gazeteci grubuyla ayaküstü sohbet eden MHP liderine “Erken seçim olur mu?” sorusu yöneltildi. Bahçeli bu soruya “Tam olarak 7 ay var” yanıtını vererek seçimlerin planlandığı gibi mayıs-haziran aylarında yapılacağını işaret etti.

DAHA ÖNCE “SEÇİMLER 18 HAZİRAN 2023’TE YAPILACAK” DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan erken seçim için kulislerde dile getirilen 14 Mayıs tarihini kendisine soran gazeteciye “Karıştırma şimdi” demişti. Bu hamle kafaları karıştırırken MHP lideri Devlet Bahçeli ise bugün yaptığı açıklamada, “Seçimler yasa çerçevesinde 18 Haziran 2023’te yapılacaktır. Haydi seçime gidiyoruz desek daha adayları yok. Muhalefet seçim gününü sabırla beklesin.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.