Bakan Yerlikaya: Gençlerimizi zehirleyenlere göz açtırmayacağız

Bakan Yerlikaya: Gençlerimizi zehirleyenlere göz açtırmayacağız

ABONE OL
Eylül 4, 2023 15:24
Bakan Yerlikaya: Gençlerimizi zehirleyenlere göz açtırmayacağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İÇİŞLERİ Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul, Ordu ve Şanlıurfa’da narkotik birimlerinin düzenlediği operasyonlarda 7 zehir tacirinin yakalandığını belirterek, “Gençlerimizi ve vatandaşlarımızı zehirleyenlere göz açtırmayacağız” dedi.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Uyuşturucu tacirlerine nefes aldırmıyoruz. İstanbul, Ordu ve Şanlıurfa’da narkotik birimlerimizin düzenlediği operasyonlarda 7 zehir taciri yakalandı. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzün düzenlediği operasyonda; 202 kilo muhtelif içerikte uyuşturucu madde ele geçirildi. 2 şüpheli yakalandı. Devam eden çalışmalarda 2 şüpheli daha yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerden 3’ü tutuklandı, 1’i hakkında adli kontrol kararı verildi. Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzün düzenlediği operasyonda; 232 kilo skunk maddesi ile 10 kilo toz esrar ele geçirildi. Operasyonda 1 şüpheli şahıs yakalandı. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzün düzenlediği operasyonda ise; 165 kilo skunk maddesi ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli şahıs yakalandı. Operasyonları düzenleyen polislerimizi tebrik ediyorum. Gençlerimizi ve vatandaşlarımızı zehirleyenlere göz açtırmayacağız. Uyuşturucu ile mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek” ifadelerini kullandı. (DHA)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.