BBP Genel Lideri Destici’den 30 Ağustos Zafer Bayramı iletisi Açıklaması

BBP Genel Lideri Destici’den 30 Ağustos Zafer Bayramı iletisi Açıklaması

ABONE OL
Ağustos 30, 2023 00:24
BBP Genel Lideri Destici’den 30 Ağustos Zafer Bayramı iletisi Açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, ” Sultan Alparslan’dan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, bu toprakları bize vatan yapan, İstiklal Savaşımızı kazanarak, ay yıldızlı al bayrağımızın altında hür ve bağımsız yaşamamızı sağlayan milletimizin kahraman evlatlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi, rahmetle, şükranla ve saygıyla yad ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Destici, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Kurtuluş Savaşı’nın, milletin gönlünde ve hafızasında, kadim Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olarak yer aldığını vurguladı.

“Birinci Dünya Savaşı’nın ardından, işgal edilen vatanımızı kurtarmak için 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlayan büyük mücadeleyi, 30 Ağustos 1922’de zaferle sonuçlandırarak, ülkemizdeki son düşman kalıntılarını temizledik.” ifadelerini kullanan Destici, ağustos ayının Türk tarihinde milletin kazandığı zaferlerle dolu olduğunu belirtti.

Zaman zaman, içeriden ve dışarıdan, bizi millet yapan değerlere düşmanlık edenlerin, mazideki zaferlere de düşman olduğunu gördüklerini ifade eden Destici, şunları kaydetti:

“Dünyanın en değerli topraklarında yaşıyoruz. Öyle görünüyor ki burada yaşadığımız sürece, hür, bağımsız ve müreffeh bir şekilde var olma mücadelemiz çok uzun zamanlar devam edecek. Bunu da değerlerimizin etrafında birlik ve beraberlik içinde, daha güçlü olarak, güçlü kalarak başarmaya devam edeceğiz. 30 Ağustos 1922’nin 101. yılında, Sultan Alparslan’dan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, bu toprakları bize vatan yapan, İstiklal Savaşımızı kazanarak, ay yıldızlı al bayrağımızın altında hür ve bağımsız yaşamamızı sağlayan milletimizin kahraman evlatlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi, rahmetle, şükranla ve saygıyla yad ediyorum. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günümüzü, gelecekteki zaferlere vesile olması dileklerimle kutluyorum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.