DATA -SYNC’IN FARKLI YÖNLERİ…BERK UZGÖREN ANLATIYOR…

DATA -SYNC’IN FARKLI YÖNLERİ…BERK UZGÖREN ANLATIYOR…

ABONE OL
Mart 21, 2024 13:01
DATA -SYNC’IN FARKLI YÖNLERİ…BERK UZGÖREN ANLATIYOR…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Data-sync’in kurucusu Berk Uzgören, Amerika’da geçirdiği 12 yılın ardından Türkiye’ye dönerek e-ticaret sektöründe önemli bir adım attı. Uzgören, Atlanta, Georgia’daki eğitiminin ardından Silikon Vadisi’nde Walmart’ta e-ticaret yöneticisi olarak görev yapmış ve Emory Üniversitesi’nde işletme ve pazarlama alanında eğitim almıştır.

Data-sync, online ticaret işletmeleri için veri analizi ve otomasyon odaklı bir platform olarak dikkat çekiyor. Bu platform, işletmelere finansal operasyonlar, müşteri memnuniyeti metrikleri ve rekabet analizi gibi konularda destek sağlayarak daha akıllı yatırımlar yapmalarını ve büyümelerini hedefliyor.

Türkiye’de e-ticaretin hızla büyümesiyle birlikte, Uzgören’in Türkiye’ye dönme kararı ve Data-sync’i kurma vizyonu hayata geçirildi. Datasing, Türkiye’deki e-ticaret sektörüne yenilikler getirerek işletmelerin performansını artırmayı hedefliyor.

Uzgören’in vurguladığı gibi, ekip içinde deneyim kadar önemli olan şey, kritik düşünme yeteneği, sorun çözme becerisi ve sürekli öğrenme isteğidir. Bu özellikler, Data-sync’in genç ve dinamik ekibi tarafından da benimsenmiştir.

Data-sync’in gelecek hedefleri arasında, yapay zeka modüllerinin geliştirilmesi, sosyal medya entegrasyonunun artırılması ve Amerika’da şube açılması gibi önemli adımlar bulunmaktadır.

Berk Uzgören’in başarı hikayesi, genç girişimcilere ilham kaynağı olurken, Datasing’in vizyonu da Türkiye’deki e-ticaret sektörünün geleceğine ışık tutmaktadır.

https://businesschanneldergi.com/business-channel-dergi-141-sayi-cikti/

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.