DİLEK ÜNSAL’IN TEKSTİL ARGE DÜNYASINDAKİ YOLCULUĞU VE BAŞARI ÖYKÜSÜ!
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • DİLEK ÜNSAL’IN TEKSTİL ARGE DÜNYASINDAKİ YOLCULUĞU VE BAŞARI ÖYKÜSÜ!

DİLEK ÜNSAL’IN TEKSTİL ARGE DÜNYASINDAKİ YOLCULUĞU VE BAŞARI ÖYKÜSÜ!

ABONE OL
Şubat 22, 2024 15:13
DİLEK ÜNSAL’IN TEKSTİL ARGE DÜNYASINDAKİ YOLCULUĞU VE BAŞARI ÖYKÜSÜ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekstil endüstrisinde Ar-Ge’nin önemi giderek artarken, sektörde başarıyla parlayan isimlerin hikayeleri de ilgiyle takip ediliyor. Dilek Ünsal, bu başarı hikayelerinden biri olarak dikkat çekiyor.

İzmir doğumlu olan ve Ege Üniversitesi Tekstil Mühendisliği mezunu olan Ünsal, neredeyse çeyrek asırdır sektörde Ar-Ge alanında çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye’deki Ar-Ge ortamının zorluklarına rağmen, Ünsal tutkusunu kaybetmeden yeniliklere odaklanmış durumda.

Ünsal’ın Ar-Ge’deki başarısının sırrı, sürekli olarak bilgiye açık olması ve fuarları en büyük kaynak olarak görmesinde yatıyor. Fuarlarda gezerek, öğrenerek ve yeni fikirlerle beslenerek sektöre katkı sağlıyor.

Son dönemde aldığı ödüllerle de adını duyuran Ünsal, Ar-Ge çalışmalarının yanı sıra birçok projeye imza atmış durumda. Aldığı ödüllerle birlikte patent sürecine girmiş olan Ünsal, sektördeki yerini sağlamlaştırıyor.

Ünsal’ın genç meslektaşlarına verdiği öneriler de dikkat çekici. Disiplinli olmanın ve tutkunun iş hayatında önemli olduğunu vurgulayan Ünsal, hedeflerine odaklanmanın ve pes etmemenin başarıya giden yolun anahtarı olduğunu belirtiyor.

Dilek Ünsal’ın başarı öyküsü, Türkiye’nin tekstil sektöründeki Ar-Ge potansiyelini ortaya koyması bakımından önemli bir örnek teşkil ediyor. Gelecek yıllarda da sektördeki yerini sağlamlaştırması ve Ar-Ge çalışmalarına katkı sağlaması beklenen Ünsal, sektördeki genç yeteneklere de ilham kaynağı olmaya devam edecek gibi görünüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.