“DOÇENT DOKTOR MELEK UYAR, SAĞLIK SEKTÖRÜNDE KARİYERİNİ VE MESLEĞİNİ ANLATTI…”

“DOÇENT DOKTOR MELEK UYAR, SAĞLIK SEKTÖRÜNDE KARİYERİNİ VE MESLEĞİNİ ANLATTI…”

ABONE OL
Mart 21, 2024 08:41
“DOÇENT DOKTOR MELEK UYAR, SAĞLIK SEKTÖRÜNDE KARİYERİNİ VE MESLEĞİNİ ANLATTI…”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Doç. Dr. Melek Uyar, sağlık sektöründe 27 yıldır aktif olarak çalışmaktadır. 9 Eylül Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Samsun Üniversitesi’nde ihtisasını tamamlayarak başlamıştır.

Baş boyun cerrahisi uzmanı olarak, uzun yıllardır mesleğini sürdüren Uyar, hastalarının mutluluğunu görmeyi işin en güzel yanı olarak nitelendiriyor. Ancak, mesleğin zor tarafları da olduğunu belirtiyor; özellikle hastalarla 24 saat sürekli olarak ilgilenmek gerektiğini vurguluyor.

Son zamanlarda sıkça karşılaştığı hastalıklar arasında tiroid hastalıklarının ön plana çıktığını ifade eden Uyar, bu durumun sağlık hizmetlerine kolay ulaşılabilirlik ve bilgilenme artışıyla ilişkilendiriyor.

Kariyerinde ilerlemeyi ve akademik başarıları hedefleyen Uyar, özellikle tiroid cerrahisi alanında uzmanlaşmış ve profesörlük kadrosuna yükselmeyi amaçlıyor. Aynı zamanda, genç nesil hekimlere de ilham olmayı ve onları mesleklerinde başarılı bir şekilde yönlendirmeyi hedefliyor.

Uyar’ın, hem mesleki kariyerindeki yükselişi hem de sağlık sektöründeki tecrübeleri, gelecek nesil sağlık profesyonelleri için önemli bir örnek teşkil etmektedir.

BUSINESS CHANNEL DERGİ 142. SAYI ÇIKTI

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.