Düzce Belediye Lideri Dr. Faruk Özlü Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Düzce Belediye Lideri Dr. Faruk Özlü Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

ABONE OL
Eylül 20, 2023 18:00
Düzce Belediye Lideri Dr. Faruk Özlü Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü mahalle ziyaretleri çerçevesinde Kuyumcuhacıali, Yukarı ve Aşağı Yahyalar Mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Özlü, bugüne kadar yapılan projeleri anlatarak, “Ben günün 16 saatinde ‘evim’ dediğim Düzce’yi düşünüyorum. Bu şehir için daha neler yapabiliriz bunu konuşuyor, tartışıyorum” dedi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Kuyumcuhacıali, Yukarı ve Aşağı Yahyalar Mahallelerinde yaşayan vatandaşların misafiri oldu. Ziyaretlerde belediye hizmetleri, mevcut projeler ve plan dahilinde inşası devam eden işleri anlatan Başkan Özlü, vatandaşlardan gelen talepleri de dinleyerek, ilgili birime talimat verdi.

“Bu sadece ziyaret değil”

Mahalle ziyaretlerine devam edeceklerini ifade eden Özlü, “Bizim bu ziyaretlerdeki amacımız hemşehrilerimizle yüzleşmektir. O yüzden bu sadece bir ziyaret değildir. Yaptığımız işin sizlerde karşılığını görmektir. Ben günün 16 saatinde ‘evim’ dediğim Düzce’yi düşünüyorum. Bu şehir için daha neler yapabiliriz bunu konuşuyor, tartışıyorum. Bakın yalnız da gelmedim, bütün çalışma arkadaşlarım yanımda. Sizlerin isteklerini dinleyip çözüm üretmek için buradayız. Eğitim yatırımlarımızı, sosyal yatırımlarımızı ve belediye asli hizmetlerinin eksiksiz ve devamlı olarak yapılması konusunda hassasız. Bu işe gönül verdik, size gönülden bağlıyız. Memnuniyetiniz bizim başarı kriterimizdir. Bu akşam bizleri burada ağırlamanız ve güzel sohbetiniz için teşekkür ediyorum” dedi. – DÜZCE

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.