ENDÜSTRİYEL PROJE YÖNETİMİNDE 25 YIL TECRÜBE MUSA KIRCI İLE SÖYLEŞİ
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • ENDÜSTRİYEL PROJE YÖNETİMİNDE 25 YIL TECRÜBE MUSA KIRCI İLE SÖYLEŞİ

ENDÜSTRİYEL PROJE YÖNETİMİNDE 25 YIL TECRÜBE MUSA KIRCI İLE SÖYLEŞİ

ABONE OL
Ocak 3, 2024 12:45
ENDÜSTRİYEL PROJE YÖNETİMİNDE 25 YIL TECRÜBE MUSA KIRCI İLE SÖYLEŞİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünye, Ordu’dan 44 yaşındaki Makine Mühendisi Musa Kırcı, Yıldız Teknik Üniversitesi mezunu olarak endüstriyel projelerde 25 yıllık deneyime sahip. Taahhüt sektöründe proje direktörlüğü yapan Kırcı, dünya genelinde ve Türkiye’de enerji ve gaz sektöründe önemli projeler yönetiyor.

Kariyer Yolculuğu:
Makine mühendisliği eğitimini tamamladıktan sonra enerji dalına ilgi duyan Kırcı, bu alanda uzmanlaşmak için adım attı. Bugüne kadar rafineriler, çimento fabrikaları, gübre fabrikaları ve enerji sektöründe güç santralleri gibi büyük projelerde yer aldı.

Sektördeki Farkı:
Musa Kırcı, başarılarını güvenilir ekiplerle çalışmaya ve takım arkadaşlarına güven vermeye dayandırıyor. “Hiç kimse tek başına başarılı değildir” ilkesini benimseyen Kırcı, iş arkadaşlarını sadece meslektaşları değil, dostları olarak gördüğünü vurguluyor.

Gelecek Planları:
Kırcı’nın gelecek planları arasında kendi danışmanlık firmasını kurmak bulunuyor. Uzun yıllara dayanan deneyimleriyle sektöre katkı sağlamayı hedefleyen Kırcı, iş güvenliğine önem vererek ve güvenilir ekiplerle çalışarak başarıya ulaşıyor.

Genç Mühendislere Tavsiyeler:
Taahhüt sektörünün zorlu bir alan olduğunu vurgulayan Kırcı, genç mühendis adaylarına sabırlı, hedefi olan, özverili ve titiz olmalarını öneriyor. Başarı için merdivenleri yavaşça tırmanmanın önemine değinen Kırcı, azim, sabır ve çalışmanın başarının anahtarları olduğunu belirtiyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.