EZGİ SAYIN: KURUMSAL İLETİŞİM UZMANLIĞINDA BAŞARIYLA İLERLEYEN BİR İSİM!
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • EZGİ SAYIN: KURUMSAL İLETİŞİM UZMANLIĞINDA BAŞARIYLA İLERLEYEN BİR İSİM!

EZGİ SAYIN: KURUMSAL İLETİŞİM UZMANLIĞINDA BAŞARIYLA İLERLEYEN BİR İSİM!

ABONE OL
Şubat 8, 2024 07:45
EZGİ SAYIN: KURUMSAL İLETİŞİM UZMANLIĞINDA BAŞARIYLA İLERLEYEN BİR İSİM!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde İşletme lisans eğitimi alan ve aynı zamanda radyo ve televizyon programcılığı bölümünde eğitim alan Ezgi Sayın, kurumsal iletişim uzmanlığı alanında gösterdiği başarıları ve kariyer yolculuğunu paylaştı.

Ezgi Sayın, akademik kariyerine ek olarak, Gazi Üniversitesi’nde yüksek lisansını yönetime organizasyon biriminde tamamlayarak kurumsal iletişim alanında uzmanlaştı. Ankara Üniversitesi’nde kurumsal iletişim yöneticiliği üzerine Selçuklu programını da başarıyla tamamladı.

Kurumsal iletişim uzmanlığı kapsamında, iç ve dış iletişimi yönetme, marka yönetimi, sosyal medya yönetimi, sponsorluklar, organizasyonlar ve basın ilişkileri gibi geniş bir yelpazede faaliyet gösteren Sayın, bu alandaki uzmanlığını bir röportajda detaylı bir şekilde anlattı.

Ezgi Sayın, kurumsal iletişim uzmanının hem şirket içindeki çalışanların iletişimini geliştirmek hem de şirketin dış dünyadaki imajını yönetmekle yükümlü olduğunu vurgulayarak, sosyal medya yönetiminin günümüzdeki en revaçta olan ve firmaların en çok danışmanlık aldığı konuların başında geldiğini belirtti.

Kariyerindeki en keyifli yanın, insanların hayatlarına dokunabilmek ve özel günlerde, kutlamalarda firma imajını oluşturarak insanları mutlu etmek olduğunu paylaşan Sayın, başarıyı kendi doğru mesleği bulmak ve bu alanda ilerlemek olarak tanımladı.

Ezgi Sayın’ın meslektaşlarından ayıran özellikler arasında çok yönlülük, detaycılık ve öğretebilme kabiliyetini ön plana çıkaran Sayın, kariyerinin yanı sıra, diğerlerine bilgi aktarabilme yeteneğinin de önemli olduğunu vurguladı.

Kurumsal iletişim uzmanlığına dair değerli paylaşımlarda bulunan Ezgi Sayın, gelecek projelerinde ve kariyerinde daha büyük başarılar elde etmeyi hedefliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.