GASOLVE/PROJE MÜDÜRÜ MUSTAFA ONURCAN KARADÖŞOĞLU’NUN ENERJİ SEKTÖRÜNDEKİ BAŞARISI VE VİZYONU
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • GASOLVE/PROJE MÜDÜRÜ MUSTAFA ONURCAN KARADÖŞOĞLU’NUN ENERJİ SEKTÖRÜNDEKİ BAŞARISI VE VİZYONU

GASOLVE/PROJE MÜDÜRÜ MUSTAFA ONURCAN KARADÖŞOĞLU’NUN ENERJİ SEKTÖRÜNDEKİ BAŞARISI VE VİZYONU

ABONE OL
Şubat 8, 2024 10:57
GASOLVE/PROJE MÜDÜRÜ MUSTAFA ONURCAN KARADÖŞOĞLU’NUN ENERJİ SEKTÖRÜNDEKİ BAŞARISI VE VİZYONU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mustafa Onurcan Karadöşoğlu, 2019 yılında Erciyes Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunu olarak petrol ve doğalgaz sektöründe kariyerine başladı. Geçen yıl, kendi proje yönetim firması olan GASOLVE’u kurarak enerji sektöründeki başarılarına devam etti.

GASOLVE, anahtar teslim projelerde hizmet veren bir proje yönetim firması olarak tanımlanmaktadır. Firma, mühendislik hesaplamaları, dizaynlar, analizler ve satın alma gibi süreçleri başarıyla yönetmekte ve doğalgaz basınç düşümü ve ölçüm istasyonları gibi projelerde uzmanlaşmıştır.

Şirket, geçen yıl kurulmasına rağmen yurt dışına 5 adet proje teslim etmiş ve bu projelerin ikisini devreye almıştır. Karadöşoğlu, enerji sektöründeki dışa bağımlılığı azaltma hedefi doğrultusunda bu başarıların önemli olduğunu vurgulamıştır.

GASOLVE’un öne çıkan özellikleri arasında sürekli yenilikçi olma, uluslararası standartları takip etme ve multidisipliner bir yaklaşım benimseme bulunmaktadır. Firma, mühendislik kadrosunu geliştirmek ve orta vadede EPC firması olmak gibi hedeflere odaklanarak sektördeki konumunu güçlendirmeyi amaçlamaktadır.

Mustafa Onurcan Karadöşoğlu, genç mühendislere ve bu alanda kariyer yapmak isteyenlere mühendislik etiği, güvenilirlik, hırs ve motivasyon gibi önemli değerlere vurgu yaparak, sektördeki başarı için bu özelliklere sahip olmalarını önermektedir. Gazetemiz, GASOLVE’un bu önemli başarılarına ve sektördeki güncel gelişmelere dair bilgilendirici bir röportaj gerçekleştirdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.