0

BEĞENDİM

ABONE OL

FLASH TV‘de  Hafta İçi Hergün saat 14:00 ‘te ” BENİ İKNA ET ” programının moderatörü Gülgün Feyman ‘ın hergün alanında en başarılı kişilerle partneri değişmekte.

Bugün 29 ARALIK 2021 Tarihli yayında partneri Ekonomist Yazar Çetin Ünsalan’dı. Çetyin Ünsalan programda izleyicileri ve Gülgün FEYMAN’ı ikna etmeye çalıştı.

Flash TV artık bir haber kanalı oldu. Flash Tv izleyicinin ; ” Öyle bir kanal olmalı ki ne iktidardan, nede muhalefetin kanalı olmalı ” serzenişine kulak verdi ve Türkiye’de illkez bir Tv kanalı Tarafsızların ve Kararsızların kanalı olarak yayım yapmaya başladı.

Televizyon kurumu içersin de birbirinden farklı #akparti #chp #iyiparti #hdp #devapartisi #gelecekpartisi #memleketpartisi #bbp #btp #saadetpartisi #yenirefah #vatanpartisi #dp #dyp #tdp #yenilikpartisi olmak üzere hemen – hemen her partiye ve liderine gönül vermiş siyasetçileri ekrana izleticileri de ekran başına kilitleyen bir program. Türkiye’nin haber Kraliçesi Gülgün Feyman’ın gün gün partnerleri aşağıdaki gibidir.

Programı ALSANA HABER’ #youtube kanalından da izleyebilirsiniz.

Konuk olmak için ana sayfada iletişim numaraları mevcuttur.

0542 299 88 00

Bu arada başarılı iş dünyasındaki herkes, mucitler, kısaca anlatacak birşeyi olan kişilerde programa konuk olabilir. Yeter ki ” BİZİ İKNA EDİN… ” 0542 299 88 00

Pazartesi = #vedatyener

Salı =#çetinünsalan

Çarşamba = #mehmetfaraç

Perşembe = #mehmetmert

Cuma = #cemilkılıç

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.