GÜZELLİK UZMANI NERMİN KAVAFOĞLU İLE BÖLGESEL İNCELME VE GÜZELLİK SEKTÖRÜ ÜZERİNE DERİNLEMESİNE SOHBET
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • GÜZELLİK UZMANI NERMİN KAVAFOĞLU İLE BÖLGESEL İNCELME VE GÜZELLİK SEKTÖRÜ ÜZERİNE DERİNLEMESİNE SOHBET

GÜZELLİK UZMANI NERMİN KAVAFOĞLU İLE BÖLGESEL İNCELME VE GÜZELLİK SEKTÖRÜ ÜZERİNE DERİNLEMESİNE SOHBET

ABONE OL
Şubat 9, 2024 12:28
GÜZELLİK UZMANI NERMİN KAVAFOĞLU İLE BÖLGESEL İNCELME VE GÜZELLİK SEKTÖRÜ ÜZERİNE DERİNLEMESİNE SOHBET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güzellik uzmanı Nermin Kavafoğlu, iş dünyasının bilinçli izleyicilerine sesleniyor. Bugünkü programda, Kavafoğlu güzellik sektöründen, kariyerinden ve işinin detaylarından bahsediyor.

Merhaba sevgili izleyiciler, bugün konuğumuz güzellik uzmanı Nermin Kavafoğlu. Hoş geldiniz Nermin Hanım, nasılsınız?

Kavafoğlu, küçük yaşlardan itibaren annesinin etkisiyle güzellik sektörüne ilgi duyduğunu ve sektöre adım attığını paylaşıyor. 10 yıldır genel müdür olarak çalışan Kavafoğlu’nun işletmesi, “Aybüke Borabit Klinik” adını taşıyor ve çeşitli hizmetler sunuyor, aralarında kalıcı makyaj, profesyonel makyaj ve lazer epilasyon bulunuyor.

Nermin Kavafoğlu, müşterilerden gelen taleplerin genellikle kilo sorunları ve bölgesel incelme üzerine odaklandığını belirtiyor. Ayrıca, güneşin etkisiyle artan cilt lekeleri konusunda da danışanların kendilerine başvurduğunu vurguluyor.

Güzellik sektöründe çalışmanın zorluklarına değinen Kavafoğlu, danışanların tek seansta sorunlarını çözmek istemesi ve bu beklentinin gerçekçi olmamasının bir zorluk olduğunu ifade ediyor. Tedavilerin genellikle birden fazla seansı içerdiğini ve sürecin sabır gerektirdiğini vurguluyor.

Kavafoğlu’nun kendi başarısını, annesinin sektörde olmasına rağmen kendi çabalarıyla gelip sektörün en iyilerinden biri olması olarak tanımlıyor. Bu süreçte, “Aybüke Borabit Klinik” adlı merkezinin büyümesi ve müşteri memnuniyetinin artmasıyla gurur duyuyor.

Son olarak, izleyicilere seslenen Kavafoğlu, herkesin kendine güzel olduğuna inandığını ve kişisel bakımlarını ihmal etmemeleri gerektiğini belirtiyor. Programa katıldığı için teşekkür eden Kavafoğlu, izleyicilere kendi adına gerçekleştirdiği başarılarıyla ilham olmalarını diliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.