HALKLA İLİŞKİLER VE MALİ İŞLER YÖNETİCİSİ GÜLHAN BİBER’İN İŞ HAYATI ÜZERİNE AYDINLATAN RÖPORTAJ!
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • HALKLA İLİŞKİLER VE MALİ İŞLER YÖNETİCİSİ GÜLHAN BİBER’İN İŞ HAYATI ÜZERİNE AYDINLATAN RÖPORTAJ!

HALKLA İLİŞKİLER VE MALİ İŞLER YÖNETİCİSİ GÜLHAN BİBER’İN İŞ HAYATI ÜZERİNE AYDINLATAN RÖPORTAJ!

ABONE OL
Şubat 29, 2024 08:16
HALKLA İLİŞKİLER VE MALİ İŞLER YÖNETİCİSİ GÜLHAN BİBER’İN İŞ HAYATI ÜZERİNE AYDINLATAN RÖPORTAJ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İşkolik programı sunucusu Selin Ceylan, izleyicileri için yine ilgi çekici bir konuğa sahipti: Gülhan Biber. Sağlık sektöründe halkla ilişkiler ve mali işler yöneticisi olarak görev yapan Biber, iş hayatıyla ilgili deneyimlerini paylaştı.

Biber, Almanya doğumlu olmasına rağmen İstanbul’da büyüdüğünü ve üniversite hayatını da İstanbul’da geçirdiğini belirtti. İşletme mezunu olan Biber, öğrencilik yıllarında hem okuyup hem çalışarak iş hayatına adım attı. İşletme fakültesi mezuniyetinin ardından halkla ilişkiler ve reklamcılık üzerine ön lisans yaparak kariyerine daha da donanımlı bir şekilde devam etti.

Çeşitli kamu ve özel sektör kuruluşlarında faaliyet gösteren Biber, özellikle sağlık sektöründe geniş kapsamlı bir iş yürütmenin önemine vurgu yaptı. Türkiye’nin sağlık sektöründeki konumunu ve uzmanlık alanlarını dünya genelinde tanıtmaya ve geliştirmeye yönelik çalışmalar yürüten Biber, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde öğrencilik yıllarında iş hayatına adım atmış ve farklı kurumlarda deneyim kazanmıştır.

Gülhan Biber’in şu anda üzerinde çalıştığı ana faaliyet alanı sağlık turizmi. Özellikle özel bir kurumda bu alanda çalışan Biber, pandemi döneminde özel hastanelere insan kaynakları uzmanlığı desteği sağlamış ve bu süreçte çalışanlara ruhen ve manevi olarak destek olmuştur.

Biber, iş hayatının yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de önem vermektedir. TEMA Vakfı, Akut Derneği ve Otizm Vakfı gibi kuruluşlara destek veren Biber, özellikle çocuklar üzerine yapılan yatırımların geleceğe büyük katkı sağlayacağına inanmaktadır. Bu kapsamda, Türkiye dışındaki sağlık kurumlarına destek veren Biber, özellikle çocuk hematoloji bölümü açılan hastanelerde yapılan tedavileri ve yatırımları önemsiyor ve destekliyor.

Gülhan Biber’in iş hayatı ve sosyal sorumluluk projeleriyle dolu olan kariyeri, işkolik programı sunucusu Selin Ceylan’ın sorularıyla derinlemesine incelendi. Biber’in gelecekte de benzer çalışmalara devam etmeyi hedeflediği ve iş hayatında daha fazla sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlamak istediği belirtildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.