HUMANWELL İNSAN KAYNAKLARI FİRMASI NASIL KURULDU? SİNEM SARIYAR ANLATIYOR
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • HUMANWELL İNSAN KAYNAKLARI FİRMASI NASIL KURULDU? SİNEM SARIYAR ANLATIYOR

HUMANWELL İNSAN KAYNAKLARI FİRMASI NASIL KURULDU? SİNEM SARIYAR ANLATIYOR

ABONE OL
Nisan 19, 2024 11:10
HUMANWELL İNSAN KAYNAKLARI FİRMASI NASIL KURULDU? SİNEM SARIYAR ANLATIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İnsan kaynakları profesyoneli Sinem Sarıyar, çalışma ekonomisi mezunu ve 83 doğumlu olarak kendisini tanıttı. Üniversite mezuniyetinin ardından insan kaynakları alanında çalışmaya başlayan Sarıyar, büyük firmalarla çalışmanın kısmeti olduğunu belirtti. Beş buçuk yıl önce kendi şirketini kurma kararı alarak, humanel insan kaynakları firmasının tek sahibi olarak yoluna devam ettiğini açıkladı.

Firma, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde faaliyet göstermeyi hedefleyen Sinem Sarıyar, özellikle Anadolu’nun farklı bölgelerinde insan kaynakları alanındaki bilinç eksikliğini gidermeyi amaçladıklarını belirtti. Firmanın temel faaliyetleri arasında, özlük, eğitim, seçme yerleştirme ve outplacement gibi alanlarda hizmet verdiğini vurgulayan Sarıyar, ayrıca yazılım projelerine odaklandıklarını ifade etti.

Firma, 3 yıl önce başlattığı insan kaynakları yazılım projesi “Forfic Racer” ile dikkat çekiyor. Bu projenin, Türkiye’deki diğer yazılım şirketlerinden farklı olduğunu belirten Sarıyar, insan kaynakları profesyonellerinin ihtiyaçlarını göz önüne alarak tasarlanan bir yazılım olduklarını ifade etti.

Sarıyar, seçme yerleştirme ve eğitim süreçlerinde hızın önemli olduğunu ve müşterilerin bu hızı tercih etmelerinin sebebinin, kendi içlerinde karşılayamadıkları hizmetleri dışarıdan alma ihtiyacı olduğunu söyledi. Ancak, nitelikli aday sayısının azalması ve eğitim seviyesinin düşmesi gibi zorluklarla karşılaştıklarını da dile getirdi.

İnsan kaynakları alanında çalışanların, sürekli değişen ve zorlu bir ortamda faaliyet gösterdiklerini belirten Sarıyar, işin keyifli yanının ise Türkiye’nin farklı bölgelerinden müşterilere dokunabilme ve katma değer yaratma fırsatı olduğunu ifade etti.

Sarıyar, özellikle yazılım tarafında olan ihtiyaçlara dikkat çekerek, yerli ve milli bir yazılım olan “Forfic Racer”ı incelemelerini önerdi. Bu yazılımın, Türk kültürüne daha uygun olduğunu ve güçlü bir ortaklıkla hayata geçirildiğini belirterek, iş dünyasına seslendi.

Sinem Sarıyar’ın açıklamalarına göre, Humanwell İnsan Kaynakları, hem sektördeki zorlukları aşmaya çalışan bir firma olarak öne çıkıyor, hem de yazılım alanında Türk kültürüne uygun çözümler sunmayı amaçlıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.