İNŞAAT MÜHENDİSİ AYŞENUR YÜCEL, DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜ ANLATTI: ALMANYA’DA İNŞAAT MALZEMELERİ SATIŞ MÜDÜRÜ OLARAK GÖREV YAPIYOR!
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • İNŞAAT MÜHENDİSİ AYŞENUR YÜCEL, DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜ ANLATTI: ALMANYA’DA İNŞAAT MALZEMELERİ SATIŞ MÜDÜRÜ OLARAK GÖREV YAPIYOR!

İNŞAAT MÜHENDİSİ AYŞENUR YÜCEL, DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜ ANLATTI: ALMANYA’DA İNŞAAT MALZEMELERİ SATIŞ MÜDÜRÜ OLARAK GÖREV YAPIYOR!

ABONE OL
Ocak 10, 2024 11:33
İNŞAAT MÜHENDİSİ AYŞENUR YÜCEL, DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜ ANLATTI: ALMANYA’DA İNŞAAT MALZEMELERİ SATIŞ MÜDÜRÜ OLARAK GÖREV YAPIYOR!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İnşaat mühendisi Ayşenur Yücel, Unity Tekstil’in sunumuyla gerçekleşen bir röportajda inşaat mühendisliği kariyerini ve dijital dönüşümle olan bağını paylaştı. Sakarya Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden 2009 mezunu olan Yücel, Türkiye’de çeşitli projelerde görev alarak 10 yılı aşkın bir süredir sektörde deneyim kazanmış bir profesyonel.

Video içerisinde Ayşenur Yücel, inşaat mühendisliği mesleğine İstanbul’da statik projelerde başladığını ve daha sonra şantiye teknik ofisine geçerek birçok önemli projede görev aldığını anlatıyor. Bu deneyimlerinin ardından 2012’de Rönesans Holding ailesine katılarak çeşitli inşaat projelerine imza atmış.

Dijital dönüşüm konusunda Yücel, yapı bilgi modellemesi (BİM) üzerinde duruyor. BİM’in, inşaat sektöründe dijitalleşme ve teknolojik gelişmelerin öncüsü olduğunu belirtiyor. Sanal ortamda projelerin detaylı bir şekilde modellenmesinin, sahada karşılaşılabilecek sorunları önceden öngörmelerine ve çözümler üretmelerine olanak sağladığını vurguluyor.

Türkiye’den Almanya’ya geçiş sürecinde, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Bilgi Üniversitesi’nde aldığı eğitimlerle dijital dönüşüm konusundaki bilgisini artıran Ayşenur Yücel, 2020 Kasım ayında Almanya’da bir inşaat malzemeleri şirketinde teknik ofis müdürü olarak görev yapmaya başlamış.

Son olarak, Yücel’in kariyer yolculuğunda dikkat çeken bir döneme değiniyoruz. İnşaat mühendisliği geçmişine ek olarak şu anda Almanya’da bir inşaat malzemeleri şirketinde satış müdürü olarak görev yapmaktadır. Bu değişiklik, Ayşenur Yücel’in kariyerindeki çeşitliliği ve adaptasyon yeteneğini simgeliyor.

Ayşenur Yücel, video boyunca genç inşaat mühendisleri ve kariyer yapmak isteyenlere yönelik önemli önerilerde de bulunuyor. Teknolojiyi yakından takip etmelerini, işin içinde olmalarını ve öğrenmeye istekli olmalarını vurguluyor. Ayrıca, dürüst iletişim ve sorunlara çözüm üretme yeteneğinin kariyerlerinde önemli bir adım olduğunu ifade ediyor.

Ayşenur Yücel’in kariyerindeki bu dönemsel değişiklik, inşaat mühendisliği alanındaki uzmanlığını satış ve yönetim becerileriyle birleştirmesini sağlıyor. Bu da genç profesyoneller için ilham verici bir örnek olabilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.