İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRÜ FERHAT SÖNMEZ, KURUMSAL GELİŞİM DANIŞMANLIĞI HAKKINDA KONUŞTU…
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRÜ FERHAT SÖNMEZ, KURUMSAL GELİŞİM DANIŞMANLIĞI HAKKINDA KONUŞTU…

İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRÜ FERHAT SÖNMEZ, KURUMSAL GELİŞİM DANIŞMANLIĞI HAKKINDA KONUŞTU…

ABONE OL
Mart 22, 2024 07:53
İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRÜ FERHAT SÖNMEZ, KURUMSAL GELİŞİM DANIŞMANLIĞI HAKKINDA KONUŞTU…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İnsan kaynakları alanında uzun yıllarını geçiren Ferhat Sönmez, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir röportajda kariyeri boyunca edindiği deneyimleri ve bakış açılarını paylaştı. Gazi Üniversitesi maliye mezunu olan Sönmez, 90’lı yıllarda iş hayatına adım atmış ve o zamandan beri bu alanda faaliyet göstermektedir.

Sönmez, kariyerine personelcilikle başlayıp zamanla insan kaynaklarına odaklandığını belirtti. Bu süreçte kurumsal gelişim danışmanlığı ve insan kaynakları yönetimi alanlarında uzmanlaşarak çeşitli başarılar elde etmiştir.

Özellikle iletişim yeteneği ve duygusal zekasıyla tanınan Sönmez, işletmelerdeki insan kaynağının etkin yönetiminde bu özelliklerin ne kadar önemli olduğunu vurgulamıştır. Doğru işe doğru insanı yerleştirmenin ve çalışanların yeteneklerini en iyi şekilde kullanmanın başarı için kritik olduğunu belirtmiştir.

Sönmez’in gelecek vizyonunda, ülkenin insan kaynağını geliştirmeye ve genç nesillere destek olmaya odaklandığı görülmektedir. Maddi hedeflerin ötesinde, topluma ve ülkeye katkı sağlamayı hedefleyen bir bakış açısına sahiptir.

Ferhat Sönmez’in kariyer hikayesi, insan kaynakları ve kurumsal gelişim alanında çalışanlar için önemli bir ilham kaynağıdır. Uzun yıllar boyunca edindiği deneyimlerle dolu olan Sönmez, geleceğe umutla bakmaktadır ve bu alanda çalışanlara rehberlik etmektedir.

https://businesschanneldergi.com/business-channel-dergi-141-sayi-cikti/

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.