İREM USLU BEDİR’İN PSİKOLOJİ VE AİLE DANIŞMANLIĞI ÜZERİNE SÖYLEŞİSİ
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • İREM USLU BEDİR’İN PSİKOLOJİ VE AİLE DANIŞMANLIĞI ÜZERİNE SÖYLEŞİSİ

İREM USLU BEDİR’İN PSİKOLOJİ VE AİLE DANIŞMANLIĞI ÜZERİNE SÖYLEŞİSİ

ABONE OL
Şubat 16, 2024 10:08
İREM USLU BEDİR’İN PSİKOLOJİ VE AİLE DANIŞMANLIĞI ÜZERİNE SÖYLEŞİSİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mardin doğumlu İrem Uslu Bedir, İstanbul’un felsefe koridorlarında akademik hayatına başlamış ve kariyerinde eğitimci, yazar ve oyun terapisti olarak çeşitli alanlarda faaliyet göstermiştir. Son dönemde pandemi sürecinin etkisiyle online danışmanlık ve yazarlık üzerine yeni bir yola adım atmıştır. Bedir’in psikoloji ve aile danışmanlığı üzerine yaptığı keyifli bir söyleşi, kariyerinin ve yaşam felsefesinin arka planını aydınlatıyor.

İrem Uslu Bedir, bir röportajında kendi hayatının bir parçası olan Mardin’den ve İstanbul’un felsefe koridorlarından bahsediyor. Kariyerine eğitimci olarak başlamış ve zamanla çocuk gelişimi ve psikoloji alanlarına yönelmiştir. Özel sektörde çalıştıktan sonra kendi kurumunu kurmuş ve 15 yıl boyunca idarecilik ve danışmanlık yapmıştır.

Pandemi süreciyle birlikte online danışmanlık ve yazarlık alanlarına yönelen Bedir, bu sürecin kendisine yeni fırsatlar sunduğunu belirtiyor. Online danışmanlık platformları üzerinden psikolojik destek ve rehberlik sağlayarak, insanların yaşadığı zorlukları paylaşmak ve çözümler sunmak adına çalışmalarını sürdürüyor.

Ergenlik dönemi gibi hassas bir yaşam evresinde, kimlik bunalımı gibi konulara odaklanarak, gençlerle çalışmanın önemine vurgu yapıyor. Güven oluşturmanın ve onları anlamanın, bu süreçte başarının anahtarı olduğunu belirtiyor. Aynı şekilde, ailelerin de bu süreçte gençlerine destek olmalarının önemine değiniyor.

Yazarlık alanında da aktif olan Bedir, pandemi sürecinde kendisinin ve başkalarının deneyimlerini paylaşarak, toplumun ortak yaşadığı zorlukları ve çözüm yollarını ele alıyor. Bu süreçte yazdığı kitaplarla ebeveynlere ve gençlere rehberlik etmeyi amaçlıyor.

İrem Uslu Bedir’in aile danışmanlığı ve psikoloji üzerine yaptığı söyleşi, kariyerinin ve yaşam felsefesinin derinliklerine ışık tutuyor. Pandemi sürecinde yeni alanlara yönelerek, insanların psikolojik ve duygusal ihtiyaçlarına destek olmaya devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.