Irmak Bucağı köylüleri AK Partili adaylarla buluştu

Irmak Bucağı köylüleri AK Partili adaylarla buluştu

ABONE OL
Mayıs 9, 2023 08:48
Irmak Bucağı köylüleri AK Partili adaylarla buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kırşehir’in en büyük aşiretlerinden olan Irmak Bucağı köylüleri, AK Partili adaylar ve parti üyeleri ile bir araya geldi.

Toplantıda konuşan AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, AK Parti’nin tüm teşkilatları ve şehir yapılanmalarıyla 14 Mayıs seçimlerine hazır olduklarını söyledi. Ünsal, “Sizler her zaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer aldınız. Bize ‘biletlerini kestik gidecekler’ diyenler yanılıyorlar” dedi.

Cumhur İttifakı ile ortak çalışma yaptıklarını anlatan Ünsal, “Ortak adayımız Cumhurbaşkanımız. HDP ve PKK bayrakları dalgalandırma hevesi içerisinde olanlara fırsat sunmayacağız. Her Türk vatandaşı ülkemizde yapılan hizmetlere şahittir. Irmak Bucağı köylülerinin sandıkları patlatacağına şüphem yok” diye konuştu.

Program AK Parti milletvekili adaylarının aşiret üyelerine hitapları sonrası istişare toplantısı ile devam etti. – KIRŞEHİR

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.