İŞ YERİ HEKİMİ MEHMET EROL ÖZDEMİR: İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNDEKİ ÖNEMLİ ADIMLAR
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • İŞ YERİ HEKİMİ MEHMET EROL ÖZDEMİR: İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNDEKİ ÖNEMLİ ADIMLAR

İŞ YERİ HEKİMİ MEHMET EROL ÖZDEMİR: İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNDEKİ ÖNEMLİ ADIMLAR

ABONE OL
Nisan 3, 2024 10:30
İŞ YERİ HEKİMİ MEHMET EROL ÖZDEMİR: İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNDEKİ ÖNEMLİ ADIMLAR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kahramanmaraşlı iş yeri hekimi Mehmet Erol Özdemir, sektördeki deneyimini ve iş sağlığı ile ilgili önemli adımları paylaştı. Özdemir, işçilerle çalışmayı ve onlara hizmet etmeyi seçmesinin altında yatan nedenlerden birinin, bu işten duyduğu mutluluk olduğunu belirtti.

Özdemir, iş yeri hekimi olarak, su istiflenmesinden işçilerin işe uygunluğunun muayenelerine kadar geniş bir yelpazede sorumluluk üstlendiğini ifade etti. Bu sorumluluklar arasında iş hijyeni, çalışma ortamının güvenliği ve işçilerin sağlığının korunması gibi konular bulunmaktadır.

İş yeri hekimliğinin diğer hekimlik türlerinden farkı, birleşik bir yapıya sahip olması ve donanım ile tecrübe gerektirmesidir. Özdemir, bu alanda çalışanların bağımsız çalışma sistemine geçmeleri ve iş hijyeni konusunda daha fazla bilgi sahibi olmalarının önemine vurgu yaptı.

Türkiye’de iş sağlığı ve güvenliği adına atılması gereken önemli adımlar hakkında konuşan Özdemir, iş hijyeni, bağımsız çalışma ve meslek hastalıklarının tanılanması ve tedavisi gibi konulara dikkat çekti. Özellikle meslek hastalıklarının tanısının konulması ve tedavisi için daha etkili bir sistem oluşturulması gerektiğini belirtti.

Özdemir, iş sağlığı ve güvenliği konularında daha bilinçli adımlar atılması ve işçilerin sağlığının korunması için tüm iş sağlığı ve güvenliği profesyonellerine çağrıda bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.