İSTATİSTİKÇİ – İŞ VE SÜREÇ ANALİSTİ UZMANI GİZEM KASAP’IN RÖPORTAJI: İŞ VE EĞİTİM YOLCULUĞU!
  • ALSANA HABER
  • yaşam
  • İSTATİSTİKÇİ – İŞ VE SÜREÇ ANALİSTİ UZMANI GİZEM KASAP’IN RÖPORTAJI: İŞ VE EĞİTİM YOLCULUĞU!

İSTATİSTİKÇİ – İŞ VE SÜREÇ ANALİSTİ UZMANI GİZEM KASAP’IN RÖPORTAJI: İŞ VE EĞİTİM YOLCULUĞU!

ABONE OL
Şubat 29, 2024 09:17
İSTATİSTİKÇİ – İŞ VE SÜREÇ ANALİSTİ UZMANI GİZEM KASAP’IN RÖPORTAJI: İŞ VE EĞİTİM YOLCULUĞU!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Unity Tekstil’in sunmuş olduğu programında, iş ve süreç analisti Gizem Kasap’ın deneyimleri ve yolculuğu ile ilgili aydınlatıcı bir röportaj gerçekleştirildi.

Gizem Kasap, 1998 yılında İstanbul’da doğdu ve lise eğitimini sayısal bölümde tamamladı. Ardından, 9 Mayıs Üniversitesi’nde eğitimine devam ederek 2023 Temmuz’da mezun oldu. Kasap, son sınıf öğrencisi olarak açık öğretimde web tasarım ve kodlama bölümünde eğitim almakta ve 2023 yılında mezun olmayı hedeflemektedir.

Kariyerine süreç analisti olarak başlayan Kasap, Witch platformu ve paperwork şirketi işbirliği ile süreç analisti projesine dahil oldu ve başarıyla tamamladı. Bu süreçte aldığı eğitimler arasında Ersun Ünel ile teknoloji liderliği, Canan Yumak ile oyunlaştırma, ve Sevecen Ünel ile proje yönetimi gibi konular bulunmaktadır.

Kasap, daha sonra Witch platformu ve Türk Traktör işbirliği ile teknolojide vizyon ve uzman geliştirme programına katıldı ve Emrullah Yener ile iot, Esra Kayabalı ile bulut bilişim, Ercan Altu Yılmaz ile oyunlaştırma, Arda Suva ile e-ticaret, Ali Cem Öcel ile yapay zeka ve metaverse, Sonay Kaplan ile veri yönetimi eğitimleri aldı.

Ayrıca, Habitat Derneği ve Teknos işbirliği ile kadınlar için teknoloji projesini tamamladı ve şu anda aktif olarak bir proje sürecinde yer almaktadır.

Kasap’ın verdiği tavsiyelere göre, istatistik alanında çalışmak isteyenlerin öncelikle matematiksel temellere hakim olmaları, veri okur yazarlığı konusunda yetkinlik kazanmaları, ve sürekli olarak kendilerini geliştirmeleri gerekmektedir.

Gizem Kasap’ın deneyimleri, genç profesyoneller ve istatistik alanında kariyer yapmak isteyenler için ilham verici bir örnek oluşturuyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r