KAPALI ÇARŞI ATASAY MAĞAZA MÜDÜRÜ BURAK ARSEVEN ANLATIYOR

KAPALI ÇARŞI ATASAY MAĞAZA MÜDÜRÜ BURAK ARSEVEN ANLATIYOR

ABONE OL
Şubat 28, 2024 10:33
KAPALI ÇARŞI ATASAY MAĞAZA MÜDÜRÜ BURAK ARSEVEN ANLATIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kapalı Çarşı’nın simgelerinden biri olan Atasay mağazasının müdürü Burak Arseven, uzun yıllara dayanan sektör deneyimini ve iş hayatındaki yolculuğunu paylaştı. Ekose Konfeksiyon’un sunumuyla gerçekleşen programda Arseven, Selin Ceylan’ın sorularını içtenlikle yanıtladı.

Arseven, sektöre semt kuyumculuğuyla adım attığını ve daha sonra kurumsal firmalarda çalışarak deneyim kazandığını belirtti. 20 yılı aşkın bir süredir Atasay’da kariyerini sürdüren Arseven, Kapalı Çarşı’daki mağazanın konumuyla turistlerin ve yerli halkın ilgisini çektiğini ifade etti.

Atasay mağazasının müşterilere sunduğu çeşitli altın ve takı ürünlerinin yanı sıra, sektördeki güvenilirliğin ve kalitenin önemini vurguladı. Sentetik pırlanta gibi alternatiflerin doğal taşların yerini alamayacağını ve müşterilerin güvenilir markalardan alışveriş yapmaları gerektiğini vurguladı.

Arseven, doğru alışverişin uzun vadede karlı olacağını ve müşterilere güvenilir ve marka değeri kanıtlanmış yerleri tercih etmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu. Son olarak, müşterilerin sektördeki güvenilir ve kaliteli hizmet sunan firmalardan alışveriş yapmalarının önemini vurgulayarak sözlerini tamamladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.